Konyalılar O Firmanın Peşine Düştü! İşte Sebebi...

Konyalılar O Firmanın Peşine Düştü! İşte Sebebi...
Kocaeli Dilovası'nda faaliyet gösteren bir firma, çalışanlarına tatile gidebilmeleri için 30 bin lira ödeme yaptığı iddia edildi. Bunun üzerine Konyalılar o firmanın peşinde düştü.

Kocaeli Dilovası'nda faaliyet gösteren bir firma, çalışanlarına tatile gidebilmeleri için 30 bin lira ödeme yaptığı iddia edildi. Bunun üzerine Konyalılar o firmanın peşinde düştü. Firmanın davranışı birçok vatandaş tarafından takdir edilirken Konyalı vatandaşların sosyal medyada yaptığı yorumlar dikkat çekti. İşte detaylar…

Efectis Era Avrasya isimli firma ise kendisine yapılan iş talep yorumlarına, “Merhaba, iş ilanlarımıza linkten ulaşabilirsiniz” şeklinde cevap verdi.

Firmanın açıklaması şöyle:

“Sevgili çalışma arkadaşlarım,

Bu sene de zorlu bir ilk yarıdan sonra yaz tatili dönemine girmiş bulunuyoruz. Çoğu arkadaşımız önümüzdeki birkaç ay içinde yıllık izinlerinin bir kısmını kullanarak dinlenmeyi tercih edecekler.

“MADDİ KAYGILAR OLMAKSIZIN TATİLİN

TADINI ÇIKARMANIZA DESTEK AMACIYLA”

Hem geçtiğimiz iki ay içerisinde artan hayat pahalılığını hem de son aylardaki yoğun çalışmalarınızı göz önüne alarak, maddi kaygılar olmaksızın tatilinizin tadını çıkarmanıza destek olmak amacıyla, bu yıla özel bir yaz tatili destek ödemesi yapmaya karar verdik.

30 BİN TL YAZ TATİLİ DESTEK ÖDEMESİ

Bugün, maaşlarınızdan önce, her bir arkadaşıma, kısıt uygulanmaksızın, 30.000 TL tutarında yaz tatili destek ödemesi yatırılacaktır. Mutluluk ve sağlıkla harcamanızı ve sezon başlangıcına güçlü ve istekli bir şekilde geri dönmenizi temenni eder, iyi tatiller dilerim.” ifadelerinde bulundu.

İŞTE GELEN YORUMLAR!

•Gizem Başar

Kaynak:Konya'nın Sesi