Konyalı öğrencilerin merakla beklediği başvurular başladı! Tıkla-Başvur

Konyalı öğrencilerin merakla beklediği başvurular başladı! Tıkla-Başvur
 Muhabir
Konyalı öğrencilerin büyük bir ilgi gösterdiği Deneyap Türkiye’nin yeni atölye başvuruları başladı. Başvuru linki haberimizde…

Gelecek yüzyılın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak yeni neslin teknoloji ile yetişmesi için çalışmalarını yürüten Deneyap Atölyeleri’ne başvurular başladı.

KONYALI ÇOCUKLAR ÇOK SEVİYOR

Türkiye'nin 81 ilinde yer alan 139 atölyede on binlerce öğrenciye robotik ve kodlamadan nanoteknolojiye, tasarım ve üretimden yapay zekaya kadar 11 farklı eğitim veren atölyelere Konya’da da öğrenciler ve veliler tarafından yoğun ilgi gösteriliyor.

GELECEĞİN TEKNOLOJİSİNİ ÖĞRENİYORLAR

Konya’da bulunan Deneyap Atölyeleri Ereğli, Meram ve Selçuklu’da bulunuyor. Aktif olarak 377 öğrencisi olan atölyelere her geçen yıl Konyalılar daha fazla ilgi gösteriyor. Atölyelerin başvuru sürecinde 4., 5., 8. ve 9. Sınıf öğrencileri sınava alınıyor. 36 ay süren bir eğitim müfredatına tabi tutuluyorlar. 24 ay teorik eğitim 12 ayda takımlaşma eğitimi dönemi oluyor.

Tasarım ve üretimden, yapay zekaya, mobil uygulamalardan enerji teknolojilerine, havacılıktan uzaya, elektronik programlama ve nesnelerin internetine kadar birçok başlıkta eğitimler yapılıyor.

Her eğitim başlığının sonunda Konyalı çocuklara bir eğitim şenliği yapılarak projelerini sergileme fırsatı veriliyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Öğrenci ve eğitmen seçimlerinden eğitim içeriklerine, atölyelerde kullanılan malzemelerden atölye konseptine kadar çocukları aynı imkanlarla buluşturan atölyelere başvurular 25 Şubat'ta sona erecek.

DENEYAP ATÖLYELERİNE BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

•Buse Aşçı