Konyalı başkanlar 'Muhtarlar Günü' için mesaj yayımladı!

Konyalı başkanlar 'Muhtarlar Günü' için mesaj yayımladı!
 Muhabir
Yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlık müessesesi 1829'dan bu yana faaliyetlerini sürdürüyor. 19 Ekim günüde "Muhtarlar Günü" olarak kutlanıyor. İşte Konyalı başkanlardan Muhtarlık Günü mesajları...

Köy ve mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı bir rol oynayan muhtarlar için, yılda bir gün Muhtarlar Günü olarak kutlanıyor.

Konyalı başkanlarda muhtarları unutmayıp bugüne özel mesajlarını yayımladılar. İşte başkanların o paylaşımları....

Sosyal medya hesaplarından Muhtarlar Gününü kutlayan Konyalı Başkanlar şu ifadelere yer verdi:

Çumra Belediye Başkanı Av. Recep Candan, "Yerel demokrasinin en eski örneklerini temsil eden tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü kutlu olsun."

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, "Bütün muhtarlarımızın, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyorum."

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, "Demokrasimizin temel taşı ve hizmetlerimizde en büyük yardımcımız olan muhtarlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyorum."

Çeltik Belediye Başkanı Ali Meşe, "Devlet yapımız içinde vatandaşlarımızın demokratik tercihi ile seçilen, yurdumuzun mahalle ve köylerinde fedakarca görev yapan, vatandaşlarımızın devlet kurumlarıyla ilişkilerine katkılar sağlayan kıymetli Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum."

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, "Cumhuriyetimizin 100. yılında da halk ve devlet nezdinde önemini ilk günkü gibi muhafaza etmeyi başarmış saygıdeğer muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutlarız."

Yunak Belediye Başkanı Ali Konak, "Vatandaşlarımızın kamu ve yerel yönetimlerce gerçekleştirilen hizmetlerle buluşması, insanımızın mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmeleri için kamu ve yerel yönetimler arasında önemli bir köprü vazifesi gören tüm muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Günü`nü kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum”

Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa,

Muhtarlar Günü kutlu olsun. Hizmetlerimizin vatandaşlarımıza ulaştırmada köprü görevi gören, demokrasimizin ve yerel yönetimlerin vazgeçilmez unsuru muhtarlarımızın, 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutlarım."

- Nurseda İnan

Etiketler: Konya Haber, Konya Haberleri, Muhtarlar Günü, Muhtarlar Günü mesajları

Kaynak:Konya'nın Sesi