Konya'daki düğünde 20 bin kişi yemek yedi! 5 sanatçı sahne aldı

Konya'daki düğünde 20 bin kişi yemek yedi! 5 sanatçı sahne aldı
Kentpar Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü İş Adamı Ali Yavuz Kütük oğlu Şükrü'yü evlendirdi. Düğünde ünlü 5 sanatı sahne alırken, 20 bin misafire de geleneksel Konya pilavı ikram edildi

Türkiye'nin en büyük otomotiv yedek parça üreticilerinden Kentpar Otomotiv Genel Müdürü Ali Yavuz Kütük'ün oğlu, Genel Müdür Yardımcısı Alparslan Kütük'ün yeğeni Şükrü, dünya evine girdi. Ali Yavuz ve Hediye Kütük'ün oğulları Şükrü ile Fatma- Yusuf Karataş'ın kızı Nurgül mutluluğa 'evet' diyerek dünya evine gerdi. Genç çiftin düğün ve nikah merasimi TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşti.

whatsapp-image-2024-09-30-at-14-56-39-001.jpeg

Genç çiftin nikahlarını Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş kıydı. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da Karataş ve Kütük ailelerini yalnız bırakmadı. Düğüne Karataş ve Kütük ailelerinin yakınları ve sevenleri, sanayi ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

whatsapp-image-2024-09-30-at-14-56-41-1-001.jpeg

20 BİN KİŞİYE YEMEK İKRAM EDİLDİ
TÜYAP'ta gerçekleşen düğünde misafirlere Konya düğün pilavı ikram edildi. Yurt dışı ve yurt içinden de yoğun katılımın olduğu düğünde yaklaşık 20 bin kişiye yemek ikram edildi. Kütük ailesi düğünde Konya'nın tirit geleneğini de yaşattı. Düğünden bir gün önce misafirlere tirit ikramında bulunuldu.

whatsapp-image-2024-09-30-at-14-56-40.jpeg

ÜNLÜ SANATIÇILAR DÜĞÜNDE SAHNE ALDI
Düğünde yıldız sanatılar da gün boyu sahne aldı. Ünlü sunucu Özlem Yıldız'ın sunumuyla; Coşkun Sabah, Ferda Anıl Yarkın, Hatice, Nadide Sultan, Modern Halk Dansları Konseri ve DJ Tolga Tokmak'ın verdiği konser misafirlere eğelenceli anlar yaşattı. Konya'nın Sesi Gazetesi olarak Nurgül- Şükrü çiftine ömür boyu mutluluk diler, Karataş ve Kütük ailelerini tebrik ederiz.

Kaynak:Konya'nın Sesi