Konya’daki çocukların enerjisini atacağı gün yaklaştı!

Konya’daki çocukların enerjisini atacağı gün yaklaştı!
 İnternet Editörü
Konya’da çocuklu ailelerin merakla beklediği etkinlik için geri sayım başladı. İşte 4 gün sürecek olan etkinliğe dair detaylar…

Konya'da çocuklar için renkli bir festivale ev sahipliği yapmak için hazırlanıyor. Konya Çocukça Festivali ile etkinlik seven aileler ve unutulmaz bir 4 gün geçirecek.

qw1edluih4kgcyptqitc.jpg

4 GÜN SÜRECEK

10-11-12-13 Ekim tarihlerinde Selçuklu Kongre Merkezi'nde düzenlenecek festivalde, minikler için birbirinden eğlenceli atölye, etkinlik ve oyun alanları kurulacak. Çocuklu ailelerin merakla beklediği festivalde çocuklar enerjisini atma fırsatı yakalayacak.

po82mf9stiv2n8iklnz5.jpg

Çocukların gelişimine katkı sağlayacak birçok etkinliğin yer alacağı festivalde, çocuklar hem eğlenecek hem de yeni beceriler kazanacak. Yaratıcılıklarını keşfedecekleri atölyelerde keyifli vakit geçirecek olan çocuklar, aynı zamanda sosyalleşme fırsatı da bulacaklar.

ofigxplkwqczu3n5rfmf.jpg

Farklı markaların da katılacağı festivalde aileler de keyifli vakit geçirebilecek. Festival alanında yer alan oyun alanlarında çocuklarıyla birlikte eğlenen aileler, aynı zamanda farklı markaların sunduğu ürün ve hizmetlerden de yararlanabilecekler.

Konya Çocukça Festivali ile ilgili detaylı bilgiye festivalin resmi web sitesinden ulaşılabilecek.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

BİLET ALMAK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Konya'nın Sesi