Konya’da Öğrenci Semtine Ulaşım Kapatılacak!

Konya’da Öğrenci Semtine Ulaşım Kapatılacak!
 Muhabir
Konya'da yol bakım ve onarım çalışması nedeniyle Bosna Hersek istikameti belirtilen saatlerde kapalı olacak. İşte detaylar...

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla belirtilen bölgelerin yol çalışması nedeniyle araç trafiğine kapatılacağını duyurdu.

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 12 Eylül Perşembe günü, 00.30 ile 07.00 saatleri arasında, Yeni İstanbul Caddesi ile Albayrak Caddesi birleşimi noktasından, Yeni İstanbul Caddesi ile Ferhatlı Caddesi birleşimi arasında, (Bosna Hersek) istikametine gidiş yönünde yapılacak yol çalışması sebebiyle yolun araç trafiğine kapatılacağını duyurdu.

İşte o paylaşım:

Yol Bakım-Onarım Çalışması Hakkında Duyuru

"Yeni İstanbul Caddesi üzerinde bakım-onarım çalışması gerçekleştirilecektir. 12 Eylül Perşembe günü, 00.30 ile 07.00 saatleri arasında, Yeni İstanbul Caddesi ile Albayrak Caddesi birleşimi noktasından, Yeni İstanbul Caddesi ile Ferhatlı Caddesi birleşimi arasında, (Bosna Hersek) istikametine gidiş yönünde yol araç trafiğine kapatılacaktır. Trafik alternatif güzergahlardan sağlanacaktır."

-Büşra GÜLTAŞ