Konya'da o yollar hem sabah hem akşam kapalı olacak!

Konya'da o yollar hem sabah hem akşam kapalı olacak!
 Muhabir
Konya Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyetin 100. yıl şerefine yarın düzenlenecek olan bir takım etkinlikler dolayısıyla bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu. İşte 29 Ekim 2023 (Pazar) Konya'da kapalı olacak yollar...

Konya'da Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla yarın gerçekleştirilecek 2 farklı etkinlik nedeniyle bazı yollar trafiğe kapanacak.

Konya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre;

"29 Ekim Pazar günü saat 14.00 - 15.30 saatleri arasında yapılacak olan "Anneler Gazze İçin Yürüyor" konulu yürüyüş için; Kılıçarslan Şehir Meydanında toplanılarak Alaaddin Caddesi - İş Bankası Önü - Kayalı Parkta tamamlanacak yürüyüş için belirtilen güzergahlar 14.00 - 15.30 saatleri arasında kapatılıp kademeli olarak açılacaktır."

FENER ALAYI YÜRÜYÜŞÜ ETKİNLİĞİ

"29 Ekim Pazar günü saat 20.00 de başlayacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. Yıldönümü Etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek "Fener Alayı Yürüyüşü" etkinliğinde; Kılıçarslan Şehir Meydanında toplanılarak Alaaddin Caddesi - Camlı Köşk Önü - Anıt'a kadar saat 20.00 de başlayan programda belirtilen güzergahlar saat 20.00'de kapatılıp kademeli olarak açılacaktır."

- Nurseda İnan

Etiketler: Konya Haber, Konya Haberleri, Konya Güncel Haberler, Konya büyükşehir Belediyesi, Konya İl Emniyet Müdürlüğü

Kaynak:Konya'nın Sesi