Konya'da Meram'a Giden Yollar Kapalı Olacak!

Konya'da Meram'a Giden Yollar Kapalı Olacak!
 Muhabir
Konya AKOM sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Konyalıların en çok tercih ettiği yolların kapalı olacağını duyurdu. Geçtiğimiz günlerde kapalı olan Meram ilçesine giden yollar tekrardan kapanacak. İşte detaylar...

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Konya'da en çok tercih edilen 3 caddesi yol bakım-onarım çalışmaları nedeni ile trafiğe kapalı olacak.

Geçtiğimiz günlerde saatlerce kapalı olan Meram ilçesine giden en işlek caddeler tekrardan kapanıyor.

Yeni Meram Caddesi ile Necmettin Erbakan Caddesi birleşimi ve Yeni Meram Caddesi ile Şehir 14 Haziran Cuma günü 00.30-07.00 saatleri arasında Yeni Meram Caddesi (Meram'dan, Orduevi'ne gidiş istikameti) kapalı olacak.

Konyalılar Meram ilçesine gidiş için alternatif yollar kullanacak.

gp8ps1hxyaazoze-001.jpeg

Konya AKOM paylaşımında şu sözlere yer verdi;

"Yol Yapım Çalışması Hakkında Bilgilendirme 14 Haziran Cuma günü 00.30-07.00 saatleri arasında Yeni Meram Caddesi (Meram'dan, Orduevi'ne gidiş istikameti) üzerinde bulunan Yeni Meram Caddesi ile Necmettin Erbakan Caddesi birleşimi ve Yeni Meram Caddesi ile Şehir Caddesi kombinasyonunda bakım çalışması gerçekleştirilecektir. . Çalışmalar sırasında araç trafiğe kapatılacak, Meram'a gidiş için, trafik alternatif güzergahlardan ayrılacak."