Konya'da kadınlara özel pazar açılıyor!

Konya'da kadınlara özel pazar açılıyor!
Konya-Antalya Çevre yolu üzerine yapılan Unlu Mamüller ve Butik Dükkanlar projesinin yanında hayata geçirilecek olan Üreten Kadınlar Projesi açılış için gün sayıyor.

Konya'da Seydişehir ilçe belediyesi tarafından hayata geçirilen ''Üreten Kadınlar Pazarı, Butik Dükkanlar ve Ekmek Fırını" açılıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, hayata geçirilecek projede 33 adet ahşap yöresel ürün satış standı ile vatandaşların yolculuk esnasında ihtiyaçlarını karşılayabileceği Wc ve Mescit’inde yer alacağını kaydetti.

Açılışı yapılacak olan projeyle birlikte, Seydişehir Belediyesi öncülüğünde SEYDİKOOP projesi kapsamında bir araya gelen Seydişehirli üretici kadınların ürettiği ürünler daha fazla katma değer sağlayacak, Seydişehir’in ürünleri markalaşacak.

AÇILIŞ TARİHİ BELLİ OLDU

Seydişehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ''Üreten Kadınlar Pazarı, Butik Dükkanlar ve Ekmek Fırını" 24 Eylül Pazar Günü saat 15.00'da açılıyor.

Yer: Antalya Yolu Marangozlar Kavşağı

BAŞKAN TUTAL'DAN AÇILIŞA DAVET

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi açılışa davet etti.

Başkan Tutal şu açıklamalarda bulundu:

"Seydişehir Belediyesi olarak Hayata Geçirdiğimiz ''Üreten Kadınlar Pazarı, Butik Dükkanlar ve Ekmek Fırınımızın Açılışına Tüm Halkımız Davetlidir."

- Nurseda İnan

Kaynak:Konya'nın Sesi