Konya'da güzergahlar değişti! Toplu ulaşım kullananlar dikkat!

Konya'da güzergahlar değişti! Toplu ulaşım kullananlar dikkat!
 Muhabir
Konya'da Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları nedeniyle 29 Ekim 2023 (Pazar) günü güzergahlarda değişikliğe gidildiği duyuruldu. Peki, değişiklikler nasıl ve hangi yollarda yapıldı? İşte detaylar...

Tüm Türkiye Cumhuriyetin 100. yılı şerefine coşkulu bir kutlamaya hazırlanıyor. Konya'da da çeşitli kutlamaların olacağı ve bu sebeple güzergahlarda değişikliğe gidileceği bildirildi.

Bu kapsamda Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), Cumhuriyetin 100. yıl dönümü kutlamaları nedeniyle bazı otobüslerin güzergahlarının değiştirildiğini açıkladı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında 29 Ekim Pazar günü Ferit Paşa Caddesi’nde yapılacak kutlamalar süresince 13-38 ve 75 numaralı otobüslerimiz Eski Meram Caddesi - Larende Caddesi güzergahından seferlerine devam edecektir. 1-2-3-4-10-25-56-67-70-74 ve 110 numaralı otobüslerimiz ise Vatan Caddesi - Alaaddin - Kültürpark güzergahından seferlerine devam edecektir.”

- Nurseda İnan

Etiketler: Konya Haber, Konya Haberleri, Konya Büyükşehir Belediyesi, AKOM, Konya Güncel Haberleri, Konya Son Dakika Haberleri

Kaynak:Konya'nın Sesi