Konya’da Fenni Fırınlarda Ramazan pidesi satılıyor mu?

Konya’da Fenni Fırınlarda Ramazan pidesi satılıyor mu?
 Muhabir
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ucuza ekmek satışının gerçekleştiği Fenni Fırın’lar da Ramazan’a özel yapılan Ramazan pidesi satılıyor mu?

Konya’nın hemen hemen her mahallesinde bulunan Fenni Fırın büfelerinde ekmek satışının yanı sıra Ramazan pideleri de satılmaya başladı. Toplamda 23 adet şubesi olan Fenni Fırın, normal ekmek, somun ekmek, tam buğday ekmeği ve roll ekmek olmak üzere 4 farklı ekmek çeşidi ve Ramazan pidesini her gün Konyalılarla buluşturuyor. Marketlerde veya fırınlarda 15 TL olan Ramazan pidesi fiyatı Fenni Fırın’da 10TL’den satışa sunuluyor. Sade pideler 10TL’den satılırken, yumurtalı pideler ise 15TL’ye satılıyor. Her gün saat 14.30 ile 15.00 saatleri arasında taze Ramazan pidesine ulaşmak mümkün oluyor.

Fenni Fırın sayesinde Ramazan pidesi yediklerini söyleyen Feyza Çamur, “Biz kalabalık bir aile olduğumuz için ekmek masrafımız çok oluyor. Büyükşehir Belediyesi’nin vermiş olduğu bu fırsat sayesinde ekmek masraflarımız biraz da olsa azaldı. Ramazan’ın gelmesiyle pide satışlarının başlaması da bizi çok mutlu etti. Marketlerde 15 TL olan pide Fenni Fırınlarda 10 TL, Fenni Fırın sayesinde Ramazan pidesi yedik” dedi.