Konya'da eniştesini öldüren zanlının sebebi ortaya çıktı

Konya'da eniştesini öldüren zanlının sebebi ortaya çıktı
Konya'da, tartıştığı eniştesini sokak ortasında boğazından bıçaklayarak öldüren Ramazan Dizman, tutuklandı. Dizman'ın ifadesinde, "Eniştem ile aramızda daha önceden alacak-verecek meselesi vardı. Bu yüzden ablamla eşinin arası açıldı ve tartıştık" dedi.

Konya'da, tartıştığı eniştesi Süleyman Durmuş'u sokak ortasında boğazından bıçaklayarak öldüren Ramazan Dizman, tutuklandı. Dizman'ın ifadesinde, "Eniştem ile aramızda daha önceden alacak-verecek meselesi vardı. Borç meselemiz yüzünden ablam ve eniştemin araları açıldı. Bu yüzden tartışıp, kavga ettik" dediği ortaya çıktı.

OLAY NASIL GERÇEKLEŞTİ!

Olay, 13.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Küçükkumköprü Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde 48 yaşındaki Süleyman Durmuş, henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine kimliği belirsiz kişi, Süleyman Durmuş'u çeşitli yerlerinden bıçakladıktan sonra kaçtı. Aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Süleyman Durmuş, yakınlarda bulunan bir iş yerine sığınarak yardım istedi. İş yeri çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Süleyman Durmuş'un hayatını kaybetti.