Konya’da Çocuklar Bubble Show’a hayran kaldı!

Konya’da Çocuklar Bubble Show’a hayran kaldı!
 Muhabir
Şivlilik Çocuk Bayramı’nda yer alan etkinlikler kapsamında düzenlenen Bubble Show gösterisi Konya’da çocuklardan yoğun ilgi gördü.

Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Şivlilik Çocuk Bayramı kapsamında çocuklar birbirinden farklı etkinliklerle eğlenirken öğreniyor. Konserler, Atölyeler, Söyleşiler, Yarışmalar, Müzikaller, Gösteriler ve Etkinliklerin düzenlendiği ‘Şivlilik Çocuk Bayramı’ 10-14 Ocak tarihleri arasında 11:00-23:00 saatlerinde Selçuklu Kongre Merkezi’nde devam edecek.

Her gün belirli saatlerde gerçekleştirilen Bubble Show gösterisi çocuklardan yoğun ilgi görüyor. Su ve sabunun ortaya çıkardığı köpük baloncukların dansını pür dikkat izleyen çocuklar Bubble Show’a hayran kaldı. Etkinlik ile çocuklar farklı boyutlarda ve şekillerde çıkan balonları ilgiyle takip etti.


Şivlilik Çocuk Bayramına ailesiyle birlikte katılan Kayra Bulut, “Daha önce böyle büyük balonlar görmemiştim. Benimde balon çıkaran oyuncağım var. Eve gidince onunla deneyeceğim. Ama benim baloncuklarım hemen patlıyor buradaki balonlar uzun süre duruyor” dedi.

Bubble Show’u kardeşiyle birlikte izleyen Gamze Beyza, “Şivlilik çok güzel geçti. Annemden bizi buraya getirmesini istedik. Geçen senede gelmiştik. Balon gösterisini ilk defa izledik. Kardeşimde ben de çok beğendik. Çok eğlenceli” diye konuştu.

-Büşra GÜLTAŞ