Konya'da Bıçaklanan Polis İle İlgili Flaş Açıklama!

Konya'da Bıçaklanan Polis İle İlgili Flaş Açıklama!
 Muhabir
Konya'da polis memurunun sağlık ekiplerinin ihbarı üzerine gittiği evde bıçaklı saldırıya uğradığı olayla ilgili valilikten açıklama geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise sosyal medya hesabından konuyla ilgili bilgilendirmede bulundu.

Olayla ilgili Konya Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"13.10.2024 günü Selçuklu ilçesinde sinir krizi geçiren hasta ile ilgili ambulans görevlilerinin yardım talebi üzerine polis ekibimiz olay mahalline sevk edilmiş, şahsın kontrol altına alınması esnasında yaşanan arbede ve mukavemette ekipte görevli Polis Memurumuz Mustafa Topuz sırtından bıçaklanarak ağır yaralanmıştır.

Şüpheli şahıs suç aleti ile birlikte yaralı vaziyette yakalanmıştır.

Konu ile ilgili araştırma titizlikle yürütülmektedir.

Yaşanan elim olayda yaralanan polis memurumuza acil şifalar dileriz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

İşte İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın yaptığı paylaşım:

"Bu sabah saat 10.30 sıralarında Konya Selçuklu ilçemizde sinir krizi geçiren bir hasta ile ilgili olarak 112 Sağlık ekiplerinin yardım talebi üzerine olay yerine ivedilikle polis ekiplerimiz sevk edilmiştir. 29 yaşındaki E. K. adlı şahıs kontrol altına alınmaya çalışılırken çıkan arbedede görevli Kahraman Polisimiz Mustafa Topuz aldığı 7 bıçak darbesiyle ağır yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştır. Söz konusu şahıs yaralı olarak suç aletiyle birlikte yakalanmış ve hastanede gözaltında tutulmaktadır. Yaşanan olaydan büyük bir üzüntü duydum. Emniyet güçlerimiz gece gündüz demeden alınan her ihbara canları pahasına koşmaktadır. Kahraman güvenlik güçlerimizin her birine Aziz Milletimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Rabbim ayaklarına taş değdirmesin. Polis kardeşime acil şifalar diliyorum."

-Büşra GÜLTAŞ