Konya Gazeteciler Cemiyeti'nde Sefa Özdemir yeniden başkan seçildi

Konya Gazeteciler Cemiyeti'nde Sefa Özdemir yeniden başkan seçildi
Konya Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulu Tantavi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Başkan Sefa Özdemir, yeni dönemde başkanlığa tek aday gösterildi. Sefa Özdemir oy çokluğuyla Konya Gazeteciler Cemiyetine yeniden başkan seçildi.

Konya Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulu toplantısı düzenlendi.

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir güven tazeledi. Özdemir, "Gazetelerdeki reklam biletlerinin fiyat konusunda bir istikrar sağlaması için gazetelerimizin reklam birimlerinin temsilcilerini bir araya getirerek cemiyet çatısı altında toplantılar düzenledik. Bu arkadaşlarımız fiyat belirlemesi ve reklamla ilgili bazı çalışmalar yaptılar. Gazeteciler Cemiyetine de yeni yer yapılmasıyla ilgili Karatay ve Büyükşehir Belediyemizle birlikte uzunca bir süre çalışma yürüttük. Bu çalışmalar neticesinde bir yerde bize özel yer yapılacaktı. İnşallah kısa zamanda yeni yerimizi hizmete açmış olacağız" dedi.

Konya Gazeteciler Cemiyeti'nin hizmetlerinden bahseden Özdemir, "Türkiye Büyük Millet Meclisi olmak üzere bakanlıklar düzeyinde ziyaretler gerçekleştirdik. Bunun dışında değişik illere yönetim kurulumuz ve arkadaşlarımızla yaptığımız ziyaretler oldu. İstanbul, Bursa, Antalya, Gaziantep, Şanlıurfa, Niğde gibi illere gittik. Bunun dışında Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman illerimizi ziyaret ederek deprem bölgesindeki arkadaşlarımızın yanında olmaya gayret gösterdik. Bir taraftan üyelerimizin çıkar ve menfaatlerini gözetmek üzere yaptığımız görüşmeler devam ederken diğer yandan da çeşitli sosyal kültürel aktiviteler gerçekleştirdik. Konyalı gazeteciler adına bir fidan dikim etkinliği gerçekleştirdik. Konya'da gazetecilerin dikili bir ağacı olsun düsturuyla kent ormanı yakınlarında gerçekleştirdiğimiz bu etkinliği çok sayıda arkadaşlarımız katıldı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü de artık geleneksel hale geldi. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımıza buradan teşekkür ediyorum. Her yıl gazeteciler bayramında bize destek oldu. Büyükşehir belediyemizle birlikte Karatay ve Meram Belediyelerimiz de katkı sağlıyor. Birlikte ortaklaşa 10 Ocak'ta arkadaşlarımızla birlikte bir araya geliyoruz. Orada arkadaşlarımızla hem yemekte bir araya gelip hem de kendilerine bazı hediyeler takdim ediliyor. Ayrıca bazı indirim çalışmaları da yaptık. En çok da özel hastanelerin çoğuyla indirimlerimiz hala devam etmektedir. " diye konuştu.

Güven tazelenen seçime Konya basını ve birçok davetli katıldı.

Kaynak: