Konya Bu Düğünde Buluştu! Fuar Alanında 20 Bin Kişiye Yemek İkramı!

Konya Bu Düğünde Buluştu! Fuar Alanında 20 Bin Kişiye Yemek İkramı!
Şakalak Tarım Makineleri Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Mustafa Genç, Büşra Harmankaya ile mutluluğa ‘evet’ diyerek dünya evine girdi.

Konya’nın tanınmış iş adamlarından Şakalak Tarım Makineleri Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Genç, oğlu Mustafa Genç’i evlendirdi.

Yusuf ve Mücevher Genç çiftinin oğulları Mustafa ile Ahmet ve Fatma Harmankaya çiftinin kızları Büşra, mutluluğa ‘evet’ diyerek dünya evine gerdi. Genç çiftin nikah merasimi Bayır Diamond Otel’de gerçekleşti.

KONYA PROTOKOLÜ’NDEN YOĞUN KATILIM

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’un kıydığı nikahın şahitliklerini Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Konya Milletvekilleri Tahir Akyürek, Orhan Erdem, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkanı Şükrü Yaman, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, Özel Harekat Bölge Müdürü Arif Özdemir, Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen, OSBÜK Başkanı Memiş Kütükçü, Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Hilmi Kağnıcı, Tahir Büyükhelvacıgil ve Fatih Genç yaptı. Protokol genç çifti ve aileleri tebrik etti.

KONYA İŞ DÜNYASI DÜĞÜNDE BULUŞTU

Nikah merasiminin ardından pazar günü de düğün yemeği ikramı gerçekleşti. TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleşen düğüne siyasi parti temsilcileri, STK başkanları, bürokratlar, binlerce iş adamı ve ailelerin yakınları katıldı. Yaklaşık 20 bin misafire geleneksel Konya pilavı ikram edildi.

Konya’nın Sesi Gazetesi olarak Mustafa ve Büşra çiftine ömür boyu mutluluklar diler, Genç ve Harmankaya ailelerini tebrik ederiz. •Gizem Başar

Kaynak:Konya'nın Sesi