İşte Yerli Netflix! Geçmişin İzleri O Platformda Olacak! Platformdaki Konya Detayı Dikkat Çekti...

İşte Yerli Netflix! Geçmişin İzleri O Platformda Olacak! Platformdaki Konya Detayı Dikkat Çekti...
Bizi birleştiren hikayeler mottosu ile yola çıkan 'Tabii' Platformu dilediğin yerde dilediğin zaman izleyebileceğiniz içeriklerle dolu yeni nesil bir dijital platform. Bu platform kültürümüzü ve değerlerimizi tüm dünyaya duyuracak ve hikayelerin dönüş...

Bizi birleştiren hikayeler mottosu ile yola çıkan 'Tabii' Platformu dilediğin yerde dilediğin zaman izleyebileceğiniz içeriklerle dolu yeni nesil bir dijital platform. Bu platform kültürümüzü ve değerlerimizi tüm dünyaya duyuracak ve hikayelerin dönüştürücü gücüyle tüm dünyaya ilham verecek. Sizin için bu platformda yayınlanacak olan içerikleri derledik. İşte heyecan ile beklenen içerikler...

TRT'nin uluslararası dijital platformu "Tabii"ye "www.tabii.com" adresinden ulaşılabilecek ve ilk etapta Türkiye'deki kullanıcılara ücretsiz olarak kullanacak.

- MEVLÂNÂ DİZİSİ MERAKLA BEKLENİYOR

Konya'nın önemli değerlerinden olan Mevlânâ'nın da hayat hikayesinin yer alacağı Mevlânâ Dizisi de hayranları tarafından merakla bekleniyor. Dizinin sahneleri Konya'da yer alan platoda çekildi. Sosyal medya hesabından bugün yayınlanan dizinin fragmanı ise şimdiden binlerce kez izlendi.

İşte O Fragman!

İŞTE 'TABİİ' PLATFORMUNDA YAYINLANACAK DİĞER İÇERİKLER!

- Derin Mor

- Organizasyon Bizim İşimiz

- Altay

- Mahsusa

- Şanzelize Düğün Salonu

- Hür

- Hay Sultan

- Yangın Günleri

Orijinal içeriklerle meraklıların karşısına çıkmaya hazırlanan uluslararası dijital platformda aksiyondan komediye, tarihi dramadan animasyona kadar birçok içerik izleyiciyle buluşacak.

Kaynak:Konya'nın Sesi