Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya’ya geleceği tarih belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya’ya geleceği tarih belli oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya’ya geleceği ve bir takım yatırımların açılışını yapacağı tarihe Konya'nın Sesi ulaştı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya Milletvekilleri; Leyla Şahin Usta, Ahmet Sorgun, Hacı Ahmet Özdemir, Tahir Akyürek, Selman Özboyacı, Halil Etyemez ve Gülay Samancı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile toplantı gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen toplantının detaylarına Konya’nın Sesi ulaştı. AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir ve AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı gazetemize özel açıklamar yaptı. Toplantıya ev sahipliği yapan AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir; “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 26 Kasım Cumartesi günü Konya'da olacak ve Konyalılara yeni müjdeler verecek” dedi.

Erdoğan, Konyalılara yeni müjdeler verecek

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya Milletvekili Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 26 Kasım Cumartesi günü Konya'da olacağını açıkladı. Özdemir; "Cumhurbaşkanımız 26 Kasım tarihinde Konya'da olacak. Daha önce yapımı tamamlanan 1-2 yıldır hizmet veren ancak resmi açılışı yapılmayan hizmetlerimizi, yeni hizmet vermeye başlayacak olan yatırımlarımızın açılışlarını yapacak. Konya'da mahalle mahalle yaptığımız icraatlarımız var ve bunlar Türkiye'de konuşuluyor. Adalet ve Kalkınma partisi icraat partisidir. İstanbul'un, Ankara'nın, Antalya'nın geride kaldığı dönemde Konya'nın yıldızı parlıyor. Konya'nın geçmişi parlak, geleceği geçmişinden de parlak. 26 Kasım'da yeni sürprizler olacak. Tüm Konyalıları buna tanık olamaya, yeni müjdeleri dinlemeleri için miting alanına davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

30 kişilik heyeti ağırladık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Grup Toplantısının ardından ağırladıklarını ifade eden Özdemir; "Gerçekleştirilen program benim odamda gerçekleşti. Böyle bir organizasyonu günler önce planlamıştık. Böyle bir ev sahipliği yapacağımız için hazırlıklarımızı da ona göre yaptık. Konya'nın meşhur yemekleri olan bamya çorbası, fırın kebabı, etliekmeği bizzat Konya'dan getirdik. Gerçekleşen ziyarete Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Başkanımı, Mustafa Şentop, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca, eski bakanlarımız milletvekillerimiz katıldı. Oldukça kalabalık bir heyeti ağırladık. Konya heyeti olarak bizlerde tam kadroyduk. Ziya Bey'in yurt dışı programı vardı. O katılamadı, Orhan Bey ilk başlarda bizlerleydi ancak sonrada ayrıldı. Çok güzel sohbet, muhabbet ettik. Cumhurbaşkanımıza zemzem ve hurma ikram ettim, mahcup olmadık çok şükür. Milletvekili koltuğumuz şeref kazandı" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanımız oldukça keyifli ve moralliydi

Görüşmeye dair bilgiler veren AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, “Cumhurbaşkanımız çok keyifli ve moralliydi. Bu görüşmenin hemen öncesinde bütün dünyanın aşamadığı ve çok ciddi bir risk oluşturan ‘tahıl koridoru’ anlaşmasının askıya alınması konusunu çözüp bizlerin yanına geldi Cumhurbaşkanımız. Grup toplantısında da bunu açıkladı. Sonrasında Hacı Ahmet Özdemir hocamızın odasında bizlerle sohbet etti. Güzel bir muhabbet oldu. Önümüzdeki günlerde görüşülecek yasalarla ilgili bizlerin görüşlerini aldı, sohbet etti. ‘Maşallah, bütün Konya Milletvekillilerini görmek ne güzel. Konya’yı çok özledik, inşallah en yakın zamanda orada olacağız’ dedi. Önümüzdeki haftalarda kendisini Konya’da ağırlayacağız” açıklamalarını yaptı.

TOGG, siyasi iradenin eseridir

Türkiye’nin akıllı otomobil TOGG hakkındaki görüşlerini de ileten Özboyacı; “TOGG gerçekten çok teknolojik bir ürün. Akıllı bir cihaz. Sadece klasik bir otomobil dersek tam anlatmış olmayız. Çağını yakalamış, çağının tüm teknolojik özelliklerini içinde barındıran teknolojik bir ürün. İnsan iftihar ediyor, gurur duyuyor. 60 yıllık bir hayal. İnşallah Mart ayında satışı başlanacak. Bütün Türki Cumhuriyeti vatandaşlarının gurur duyacağı bir araç, ortak gururumuz kesinlikle böyle düşünmek lazım. Bu bütün Türk vatandaşlarının gurur duyacağı bir proje ama AK Parti hükümetlerinin ürünüdür. Güçlü bir siyasi iradenin ürünüdür” dedi. ÖZEL HABER - HALİL YILMAZER