Çatmacı, Sektörün Yıldız Firması Oldu

Çatmacı, Sektörün Yıldız Firması Oldu
2013 yılında kurulan Çatmacı, çeşme, kalorifer, doğalgaz, yangın, havalandırma, baca ve duşa kabin gibi hizmetleriyle Konya’daki büyük projelerin mekanik tesisatını A’dan Z’ye yapıyor.

Yaklaşık 8 yıldır Konya’da hizmet veren Çatmacı, yıllık ortalama bin 500 dairenin çeşme, kalorifer, doğalgaz, yangın, havalandırma, baca ve duşa kabin gibi hizmetleriyle Konya’daki büyük projelerin mekanik tesisatını A’dan Z’ye yapıyor. Yapılan işlerde 5 yıl kullanım garantisi verdiklerini belirten Mehmet Ali Erkılınç, “Ekiplerimizle ani müdahaleler ederek servis hizmeti de veriyoruz” dedi

2013 yılında kurulan Çatmacı, çeşme, kalorifer, doğalgaz, yangın, havalandırma, baca ve duşa kabin gibi hizmetleriyle Konya’daki büyük projelerin mekanik tesisatını A’dan Z’ye yapıyor. Otelden fabrikaya, toplu konuttan bahçeli evlere kadar her türlü projede çalıştıklarını aktaran Çatmacı İşletme Sahibi Mehmet Ali Erkılınç, “Organize sanayi bölgesine ve müteahhitlere hitap ediyoruz. Otel, restoran, fabrika gibi yerlerin işlerini alarak A’dan Z’ye yapıp teslim ediyoruz. Bünyemizde 24 kişi çalışıyor ve bir o kadar daha dışarıda da ekibimiz var” diye konuştu.

İŞ GÜVENLİĞİ ÇOK ÖNEMLİ

Yaptıkları proje ve hizmetlerde iş güvenliğine dikkat ettiklerini belirten Erkılınç, “Kaliteli ürün ve kaliteli işçiliğe önem veriyoruz. Ağırlıklı olarak Vitra ve Artema malzemelerini kullanıyoruz. Mekanik tesisatta yıllık bin 1200 ile bin 500 arasında dairenin işlerini yapıyoruz. Bu noktada da çalışanların iş güvenliğine ve sağlığına dikkat ediyoruz. Bizim sektöre iş güvenliği çok önemli. Ekiplerimizle ani müdahaleler ederek servis hizmeti de veriyoruz. Yaptığımız işlerde 5 yıl garanti veriyoruz” şeklinde konuştu.

KALİTEMİZDEN ÖDÜN VERMİYORUZ

Sadece yaptığımız iş gereği değil aynı zamanda gelecek nesillere daha yaşanılabilir, temiz bir dünya bırakmak adına doğaya ve çevreye saygılı olmak çerçevesin de doğalgaz tesisatı kurulumu yaparken kullandığı tüm ürünlerde geri dönüştürülebilir ham maddeler kullanmaya azami şekilde dikkat ettiklerini aktaran Erkılınç, “Yaptığımız işlerde kaliteden ödün firmamız kullandığı malzemelerin her zaman kaliteli ve birinci sınıf olmasına dikkat ediyoruz. Son teknoloji ürünler kullanmaya devam ederek müşterilerimizin memnuniyeti açısından servis ağı ve işimizin arkasında durarak kalitemizden ödün vermiyoruz” ifadelerini kullandı. •Ümmühan Tünen