Büyükşehir’den Gençlere Müjde! 40 Bin TL Destek Verilecek!

Büyükşehir’den Gençlere Müjde! 40 Bin TL Destek Verilecek!
 Muhabir
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü Genç Kültür Kart sosyalleşme programında Proje Destek başvuruları başladı. Projeleriyle programa katılmaya hak kazanan öğrenciler 40 bin lira destek alacak. İşte detaylar...

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından üniversite öğrencilerinin sosyal, kültürel, eğitsel ve sportif faaliyetlere katılımını sağlayarak ilgiyi arttırmak amacıyla yürüttüğü Genç Kültür Kart sosyalleşme programı kapsamında proje destek programı başvuruları açıldı. Başvuru süreci 30 Kasım'a kadar devam edecek. Altı farklı başlıkta gerçekleştirilecek projelere bu yıl 40 bin liraya kadar aynî destek sağlanacak.

6 KONU BAŞLIĞI BELİRLENDİ!

4. dönem başvuruları başlayan Genç Kültür Kart Proje Destek Programı kapsamında yeni dönemde; Kültür ve Sanat, Yenilikçi Fikirler, Sağlıklı Yaşam ve Spor, Teknoloji ve Sosyal Medya, İklim, Çevre ve Sıfır Atık, Gönüllülük ve Kişisel Gelişim olmak üzere 6 başlıkta toplanan proje konularında hazırlık yapan öğrenciler gruplar halinde başvuru yapabilecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Genç Kültür Kart Proje Destek Programı ile şimdiye kadar sosyal sorumluluk faaliyetlerinde bulunan 22 gençlik grubu ve 70 öğrenci topluluğuna, projelerini gerçekleştirmeleri için aynî destek sağlandı.

2024 yılı 4. dönem başvuruları sonuçlandığında destek almaya hak kazanan projelerin tüm etkinliklerinin ve aşamalarının 30 Haziran 2025 tarihine kadar tamamlanmış olması gerekiyor.

GENÇ KÜLTÜR KART PROJE DESTEK PROGRAMI’NA BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ!