BST, Çözüm Ortakları İle Bir Araya Geldi

BST, Çözüm Ortakları İle Bir Araya Geldi
BST Çözüm Merkezi yöneticileri, çözüm ortağı olduğu işletmelerin yönetim kurulları ve insan kaynakları yöneticileri ile kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi

BST Çözüm Merkezi uzmanları, işletmelerde işe yeni başlayan mavi yaka personellerin işe ve iş yerine adaptasyonunu hızlandıracak, yüksek performans ve verimlilik ile çalışmalarına katkı sağlayacak İşbaşı Koçluğu Sistemi ve bu sistemin yapıtaşlarından olan hukuki altyapı süreçleri ile doğru ve etkili iletişim hakkında katılımcılara bilgilendirmelerde bulundular. Günümüzde bilginin ve bu bilgilerin paylaşımının önem kazandığına vurgu yapan BST Çözüm Merkezi, bu organizasyon sayesinde firma yöneticileri arasında fikir alışverişlerine de ortam sağlamış oldu. Dr. Yalçın Bostancı'nın İşbaşı Koçluğunun hukuki süreçlere katkıları hakkında yapmış olduğu bilgilendirmeler sonrasında Prof. Dr. Mehmet Fidan'nın iletişimi merkez alan eğitimi ile organizasyon son buldu.

BİLGİ PAYLAŞIMI ARTMALI

Program sonrasında olumlu geri bildirimler aldıklarını bildiren BST Çözüm Merkezi İnsan Kaynakları Direktörü Ayşegül Aktaş, bu tarz organizasyonlar için öncü olduklarını ve daha fazla benzer organizasyonlara Konya Sanayii’nin ihtiyacı olduğunu, firmalar arası bilgi paylaşımlarının artması gerektiğini vurguladı. Aktaş, “BST Çözüm Merkezi olarak çözüm ortağı olduğumuz işletmelerimizin yönetim kurulu üyeleri ve insan kaynakları yöneticileri ile kahvaltı organizasyonunda bir araya geldik. İşletmelerde işe yeni başlayan mavi yaka personellerin işe ve iş yerine adaptasyonunu hızlandıracak, yüksek performans ve verimlilik ile çalışmalarına katkı sağlayacak İşbaşı Koçluğu Sistemin işletmelere sağladığı faydalar ve bu sistemin yapıtaşlarından olan 2 ve 6 aylık sürelerde yapılan performans değerlendirme süreçlerinin hukuki altyapı çerçevesinde düzenlenmesinin önemi ve işbaşı koçluğu sistemi içinde doğru ve etkili iletişim hakkında katılımcılara bilgilendirmelerde bulunuldu. BST Çözüm Merkezi olarak günümüzde bilginin ve bu bilgilerin paylaşımının öneminin bilinci ile düzenlediğimiz programda firma yöneticilerini birbirleri ile fikir alışverişlerinde bulunmalarına ortam sağlamış olduk” dedi.