Bizim Meram Köyü Dağ Evleri Kooperatif başvurusu başladı! Kimler nasıl başvuru yapacak, Başvuru bedeli ne kadar?

Bizim Meram Köyü Dağ Evleri Kooperatif başvurusu başladı! Kimler nasıl başvuru yapacak, Başvuru bedeli ne kadar?
Meram Belediyesi öncülüğünde yapılacak Bizim Meram Köyü Dağ Evleri Konut başvuruları başladı. Ayrıntıları Başkan Mustafa Kavuş açıkladı

Meram Belediyesi öncülüğünde yapılacak Bizim Meram Köyü Dağ Evleri Konut başvuruları başladı. Ayrıntıları Başkan Mustafa Kavuş açıkladı.

Projenin ayrıntıları hakkında da bilgi veren Başkan Kavuş, “Hemşehrilerimizden gelen talepler doğrultusunda hayata geçirdiğimiz Bizim Meram Köyü Dağ Evleri, Konya-Antalya yolu 30. kilometrede, Sefaköy sapağında inşa edilecek. 400 bin metrekarelik alan içerisinde, 230 bin metrekarelik arsa alanında 500 ile 700 metrekare müstakil parsellerde konumlanacak. Toplamda 407 adet olarak inşa edilecek dağ evlerinin bünyesinde, tarım yapılabilecek alanlarıyla birlikte bir de açık otopark alanı bulunacak. Evler, tek tip 91,33 metrekare büyüklükte, hem yaz hem de kış aylarında konaklanabilecek şekilde ve imar mevzuatına uygun şekilde yapılacak. Her parselin kendi tapusu bulunacak. Parseller konum ve büyüklüklerine göre şerefiyelendirilecek” şeklinde konuştu.

SON TARİH 7 EKİM CUMA
Meram’ın pek de yabancı olmadığı bu yaşamın önceki hamlelerde olduğu gibi yine kooperatif usulü gerçekleşeceğini belirten Başkan Kavuş, “Salon, mutfak, banyo ve terastan oluşan evler 1+1 konseptinde olacak. Ön başvuruları, 1 Ekim’den itibaren www.bizimmeramkoyu.com adresinden başlayacak. Ama başvuru ücretleri 3 Ekim Pazartesi resmi iş gününden itibaren yatırılabilecek. Başvurular için son tarih ise 7 Ekim Cuma olacak. Başvuruların fazla olması durumunda önceki kooperatiflerimizde de olduğu gibi ön başvuru gerçekleştiren hemşehrilerimiz arasından, noter huzurunda kura çekilecek.

Bizim Meram Köyü Dağ Evleri Kooperatifinde başvuru bedeli 10 bin TL olarak belirlendi. Peşinat 300 bin TL, aylık aidatlar ise yine 10 bin TL olacak. Tüm bu özellikleri ve güzellikleriyle Meram Dağ Evleri, ilçemize şehrimize ve sahiplerine şimdiden hayırlı olsun, güle güle, sağlıklı, mutlu, huzurlu günlerde otursunlar” diye konuştu.

BİZİM MERAM KÖYÜ DAĞ EVLERİ TANITIM VİDEOSU

BİZİM MERAM KÖYÜ DAĞ EVLERİ KOOPERATİF BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

ÖN BAŞVURU ÜCRETİ 10.000 TL

ÖnKayıt 1 EKİM - 7 EKİM 2022 tarihleri arasında Online Başvuru ile yapılacaktır.

ÖN BAŞVURU ÜCRETİ 3 EKİM PAZARTESİ RESMİ İŞ GÜNÜNDEN İTİBAREN YATIRILACAKTIR. BAŞVURU ÜCRETİ TEK SEFERDE 10.000TL OLARAK GÖNDERİLMELİDİR.

Ön başvuru aşamasında, gerekli kayıt ücretini aşağıda yer alan banka hesap numaralarına yatırmanız gerekmektedir. Ayrıca açıklama kısmına, başvuru sahibinin TC. Kimlik numarası, Adı-Soyadı ve iletişim numaralarının yazılması zorunludur. (11 HANELİ TC KİMLİK NUMARASININ RAKAMLAR ARASINDA BOŞLUK BIRAKMADAN YAZILMASI GEREKMEKTEDİR)

Örnek İban Açıklaması:

Açıklama :12345678910 Ad Soyad 0 500 000 0000

Hesap Bilgileri :

Banka Adı:TÜRKİYE EMLAK KATILIM BANKASI - BÜSAN ŞUBESİ
Hesap Adı : Sınırlı Sorumlu Bizim Meram Köyü Konut Yapı Kooperatifi
Hesap No : 4200000-1
İban No : TR53 0021 1000 0042 0000 0000 01