Bisikletli Kadınlar Konya Sokaklarını Süsleyecek!

Bisikletli Kadınlar Konya Sokaklarını Süsleyecek!
 Muhabir
Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Konya’da geleneksel hale gelen "Konya Bisikletli Kadınlar" 15 Eylül Pazar günü düzenlenecek. Tur Organizatörü Güler Uluçamlıbel tüm kadınları Anıt Meydanı'na davet etti.

2013 yılından beri düzenli olarak Türkiye’nin onlarca şehrinde düzenlenen bisikletli kadınlar turu bu sene Konya’da Anıt Meydanı'nda düzenlenecek.

whatsapp-image-2024-09-03-at-16-02-17-1-001.jpeg

Kadınların öncülüğünde düzenlenen “Konya Bisikletli Kadınlar” Bisiklet Turu 15 Eylül Pazar günü Konya’da gerçekleşecek. Konya Bisikletli Kadınlar Bisiklet Turu Organizatörü Güler Uluçamlıbel Konya’da gerçekleştirilecek olan bisiklet turuna tüm kadınları davet etti.

whatsapp-image-2024-09-03-at-16-02-17.jpeg

Sosyal mecrada “Konya Bisikletli Kadınlar”adresinden etkinliğin takip edilebileceğini belirten Güler Uluçamlıbel, "Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Süslü Kadınlar Bisiklet Turu, bu yıldan itibaren Konyalı Kadınlarımızın ve Bisiklet kullanıcılarının katılımıyla kendi ismimizle düzenlenecek. Yine önceki senelerde olduğu gibi kadınları rengârenk kıyafetleri ve süsledikleri bisikletleri ile 15 Eylül günü buluşma noktamıza gelmeye ve birlikte bisiklet sürmeye davet ediyoruz. Bisikletin günlük hayatın bir parçası olmasına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen Konya Bisikletli Kadınlar Bisiklet Turu kadınların toplumda daha fazla görünürlüğünü sağlamak, kendilerini temsil etmelerine fırsat vermek ve güvenli bisiklet altyapısı talebini pekiştirmek için düzenlenmektedir" dedi.

whatsapp-image-2024-09-03-at-16-02-18-001.jpeg