Bakan Bolat memleketi Konya'da hemşerileriyle buluşuyor

Bakan Bolat memleketi Konya'da hemşerileriyle buluşuyor
 Muhabir
Ticaret Bakanı Ömer Bolat memleketi Konya'ya geldi. Konya'nın Halkapınar, Ereğli ve Karapınar ilçelerine ziyarette bulunacak olan Bolat ilk ziyaretini Halkapınar da gerçekleştirdi.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat bir takım açılış ve etkinlikler için memleketi Konya'ya geldi. Ereğli, Halkapınar ve Karapınar ilçelerine ziyarette bulunacak olan Bakan Bolat ilk durağı olan Halkapınar'da vatandaşlarla buluştu.

Burada konuşan Ticaret Bakanı Ömer Bolat şu sözlere yer verdi;

"Kültür ve irfan şehri Konya'mızın, yer altı ve yer üstü güzellikleriyle öne çıkan samimi ve özel köşelerinden Halkapınar'da değerli esnaf ve hemşehrilerimizle bir araya geldik. Tarihi ve doğal zenginliğin harmanlandığı, medeniyetimizin geçmiş geçmişinin izlerini sokaklarında yaşatan Halkapınar'ımız her zaman samimiyetin ve sıcaklığın ev sahibiliğini yaşatmıştır. Ekonomimizin temel bilgilerinden, toplumsal hayatımızın önemli bir parçası, ekonomik ve sosyal yapımızın omurgası, değerli ticaret erbabımızla buluşmamızda, Bakanlığımızın sunduğu destek paketlerini ve programlarımızı unutulmaz fırsatlarla buluşturuyoruz. Ticaret Bakanlığı olarak, esnafımızın refahını artırmaya, çeşitliliği ve önerilerini dikkate almayı sürdürmeye devam ediyoruz. 31 Mart yerel seçimlerinde bir kez daha sizlerin desteğiyle Cumhur İttifakı adayı Mehmet Bakkal kardeşimizi tekrardan verebilir, potansiyelini ve gücünüzü topladığımız Halkapınar'ımızı hayvancılık, kültür ve turizm alanlarında çok daha iyi bir şekilde üretilecek, ilçemizin kalkınmasını ve refahının artmasını birlikte sağlayacağız."

Kaynak:Konya'nın Sesi