Anadolu'nun en büyük festivali Konya'da kapılarını açıyor!

Anadolu'nun en büyük festivali Konya'da kapılarını açıyor!
 Muhabir
Konya'da gerçekleştirilecek olan Anadolu'nun en büyük festivalinde ayrıntılar belli oldu. Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan festivale gelenler 4 gün sürecek etkinliklerin bir parçası olacak. İşte festival detayları...

Konya'da gerçekleştirilecek olan Anadolu'nun en büyük Anne ve Çoçuk Festivali, 0 - 14 yaş arası çocuklar için erken yaşta gelişim odaklı, birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinliklerle gerçekleştirilecek.

Hobi edinme imkânı sunan festivale gelenler beceri ve yaratıcılıklarını keşfederlerken aktivitelerle eğlenceli bir anne ve çocuk günü geçirecek.

16-17-18-19 Kasım 2023 tarihlerinde Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Konya Anne ve Çocuk Festivali'nde birçok marka, aileler ile birlikte 4 günlük festival deneyimin bir parçası olacak.

Festival kapsamında sanat atölyeleri, yarışmalar, söyleşiler ile ebeveynlere farklı bakış açıları kazandırmak, çocukları sahne sanatlarıyla tanıştırmakla birlikte dopdolu bir etkinlik programı Konyalıları bekliyor.

İşte çocukların gelişimine katkı sağlayacak, beceri ve yaratıcılıklarını keşfedecekleri pek çok etkinliğin yapılacağı festival takvimi;

16-17-18-19 Kasım 2023 tarihlerinde Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Konya Anne & Çocuk Festivali'nde

ATÖLYELER

Seramik Atölyesi, Geri Dönüşüm Atölyesi, Robotik Kodlama Atölyesi, Tarım Atölyesi, Modern Roket Atölyesi ve Epoksi Atölyesi kurulacak.

SÖYLEŞİLER

Şermin Yaşar, Sunay Akın, Saniye Bencik Kangal gibi ünlü isimlerle söyleşiler gerçekleştirilecek.

MÜZİKALLER VE GÖSTERİLER

Niloya, Renkli Balıklar Müzikali

Elif’in Düşleri Müzikal Gösteri

Harika Kanatlar Müzikali

Rafadan Tayfa Türkiye’dir Burası Müzikali

Bubble Show, Kukla Gösterisi, Pandomim, Jonglör

Konya Anne ve Çocuk Festivali birçok farklı Eğlence Alanları, Deneyim Alanları, Kutu Oyun Alanları, Yarışmalar ve Çekilişlerle 4 gün boyunca devam edecek.

BİLET ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

- Nurseda inan

Kaynak:Konya'nın Sesi