Amigurumi yaparak gelinine verdiği sözü tuttu!

Amigurumi yaparak gelinine verdiği sözü tuttu!
 Muhabir
Amigurumi yaparak gelinine verdiği sözü tutan Asuman Şeker, yaptığı bebekleri Nene Hatun Parkında satışa çıkarıyor. Şeker, kızının isteği üzerine amigurumi bebeklerinden yaptığını ip bitmeyince devam ettiğini ve çok sevdiğini Konya'nın Sesi'ne anlattı.

Kızının isteğiyle amigurumi bebeklerinden örmeye başlayan Asuman Şeker, “Kızım bir bebek istedi onu yaptıktan sonra ip bitmedi ipi bitirmek için birkaç tane daha bebek çıkardım onları hediye ettim. Severek yapıyordum. Sonra herkes yeter artık dağıttığın satmaya başla dedi. Öyle olunca satışa başladım. Önce pazara çıktım Perşembe Pazarı vardı sonra parka çıkmaya başladım. Yazın Nene Hatun Parkı’nda yaptığım bebekleri parka çıkarıyorum satış yapıyorum” dedi.

GELİNİNE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

Gelinine verdiği sözü tuttuğunu söyleyen Şeker, “Gelinim okuyor daha doğrusu ona harçlık için yapıyorum. Üniversite okumak istedi. Ben de siz evlenin ben okutacağım dedim söz verdim. O yüzden destek çıkıyoruz. Ev ekonomisine de katkı sağlıyorum” şeklinde konuştu.

FİYATLAR BOYUTUNA GÖRE DEĞİŞİYOR

Bugüne kadar sayısız bebek ördüğünün altını çizen Şeker, “Yapabildiğim her şeyi örüyorum oyuncak bebek, hayvan, çizgi film karakterleri, sipariş üzerine gelen modeller hepsini örüyorum. Beğendiğim şeyleri örüp satıyorum. Instagram hesabım var Instagram'dan istiyorlar hazırlıyorum. Fiyatlar boyuta göre değişiyor, zorluğuna göre değişiyor. Mesela bir bebeği örmem 4 günümü alıyor ama hiçbir iş yapmıyorum sadece namaz kılıyorum yemek hazırlıyorum o kadar. 4-5 gün ev işine hiç bakmıyorum. Büyük siparişler bir hafta mı alıyor. Instagramdan aldığım siparişleri en geç 3 günde teslim ederim. Söz verdiysem acilse iki günde de teslim ettiğim oluyor ama işte zorluğuna göre değişiyor. Siparişler Konya içinden geliyor merkezi bir yerde oturduğum için parkta buluşuyoruz teslim ediyorum” ifadelerini kullandı.

-Büşra GÜLTAŞ