28 Yıldır Müşteri Odaklı Çalışıyorlar!

28 Yıldır Müşteri Odaklı Çalışıyorlar!
 Muhabir
Konya’nın önde gelen fotoğrafçılarından Foto Özdal Nalçacı Şubesi işletme sahibi Hüseyin Daloğlu, fotoğraf çekimleri ve 2024 yılına özel düzenledikleri 100 çifte özel kampanyanın detaylarını Konya’nın Sesi Gazetesi’ne anlattı.

Plato çekimleri, düğün filmi, düğün fotoğrafı ve şehir dışı çekimleri yaparak 1995 yılından beri Konyalıların en özel günlerini ölümsüzleştirdiklerini ifade eden Hüseyin Daloğlu, “Düğün fotoğrafçılığı ve aynı zamanda okul, katalog çekimleri, albümler, mezuniyet çekimleri, biyometrik fotoğraflar, vesikalık çekimleri yapıyoruz. Biyometrik fotoğraf şu an 150-200 TL arasında adetine göre değişiyor. Okul fotoğraflarına albüm tarzında ya da dijital olarak çalışıyoruz albümden albüme farklılık gösteriyor. Hem yıllık hem ekstradan albüm olarak hazırlıyoruz. Düğün fotoğrafı, söz, nişan için müşteriler ne isterse onu çalışıyoruz. Artık sözlerde düğün gibi olabiliyor geniş kapsamlı yapılıyor çiftlerimize bağlı” ifadelerini kullandı.

ÇEKİMLERDE ARTIK PLATOLAR KULLANILIYOR

Düğün çekimlerinin platolarda yapılmaya başlandığının altını çizen Daloğlu, “Kendimize ait çekim platomuz var genellikle bütün çekimlerimizi orada yapıyoruz. İsteğe göre dış çekim ve stüdyo çekimlerimiz var. Konya'da neredeyse herkesin platosu var artık çekimler platolarda yapılıyor. Fiyatlar dijitallerden albümlere göre farklılık gösteriyor. Fiyat aralıkları müşterinin ne istediğine bağlı bin 750 TL'den başlayıp 8-10 bin TL’ye kadar çıkıyor. Ebatına içeriğine göre değişim gösteriyor” diye konuştu.

MÜŞTERİ ODAKLIYIZ

Müşteri odaklı bir firma olduklarını belirten Daloğlu, “Çekimlerini yaptığımız müşterimize fotoğrafların dijital halini veriyoruz kendisi seçiyor bize gönderiyor işlemlerini yapıyoruz tekrar gönderip onay alıyoruz. Onay geldikten sonra baskıya alınıyor modeller renkler seçiliyor. 2-3 hafta içinde baskı süreci tamamlanıyor. 2-3 hafta arasında albümü teslim ediyoruz” dedi.

YENİ YILA ÖZEL DEV KAMPANYA

Genç çiftlere özel bir kampanya hazırladık 2024 yılında kampanyalarımız devam edecek diyen Daloğlu, “Şu an düğün fotoğraf çekimi ile ilgili kampanyamız var. 2024 yılına özel dev bir kampanya düzenledik. Bin 500 TL'den başlayan uygun fiyatlarımız 22 Ocak’a kadar sürecek. 25x60 albüm 5 yaprak olarak 100 çifte özel bir çalışma. Kampanyayı kaçırmasınlar” şeklinde konuştu.

-Büşra GÜLTAŞ