2024’ün Tutulmaları İpucu Veriyor!

2024’ün Tutulmaları İpucu Veriyor!
 Muhabir
Astrolojide ay ve güneş tutulmaları birçok şeyin habercisi olarak görülüyor. Peki, 2024’te gerçekleşecek ay ve güneş tutulmaları nelere sebep olabilir? Konya’nın uzman astroloğu Chiron Astroloji gazetemize anlattı

Astroloji meraklıları burçlarında meydana gelen gelişmelerin yanında, ay ve güneş tutulmalarını da merak ediyor. Tutulmalar hem dünyada yaşanan siyasi ve politik gelişmelerde, hem hava olaylarında hem de bireysel anlamda insanlar üzerinde büyük etkilere sahip. Peki 2024 yılında gerçekleşecek ay ve güneş tutulmaları nelere sebep olabilir.

İşte Chiron Astroloji’nin Yorumu:

“25 Mart 2024’te Terazi Burcu’nda 5 derecesinde bir Ay Tutulması meydana gelecek. Şiddetli yağış, fırtına, dolu ve benzeri hava olayları olabilir. Bu tutulma Türkiye’nin 4. evinde gerçekleşecek. Yani muhalefet ve iktidarda sorunlar, şanssızlık, tanınmış kişilerin ölümü, tarım arazi gayrimenkul fiyatlarının artması, vatan toprakları ile ilgili konular gündeme gelebilir. Terazi Burcu’ndaki Ay Tutulması özellikle öncü burçları daha fazla etkileyecek Koç, Terazi, Oğlak ve Yengeç. Ve Türkiye’nin Yükseleni Yengeç!!

8 NİSAN ÖNCÜ BURÇLARI ETKİLEYECEK

8 Nisan 2024 Koç Burcu’nda 19 derecesinde Güneş Tutulması gerçekleşecek. Özgürlüğün kısıtlanması, siyasilerle ilgili yargı kararları, tarım ürünlerinin bozulması ve benzeri durumlar yaşanabilir. Bu Güneş Tutulması Türkiye’nin 10. evine denk geliyor. İktidarda şanssızlık, otoritenin gücünü yitirmesi, hukuk ve adaletin bozulması, itibar kaybı vb. konular gündeme gelebilir. Ve bu tutulma öncü burçları daha çok etkileyecektir. Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak.

KARA VE DENİZLERE DİKKAT

18 Eylül Balık Burcu’nda 25 derecesinde bir Ay Tutulması meydana gelecek. Kara ve denizde olaylar, gemilere ve yük taşıyan kara araçlarına el konulması, yağmacılık, tecavüz/taciz ile ilgili skandallar Ve benzeri olaylar yaşanabilir. Bu ay tutulması Türkiye’nin 9.evine denk geliyor. Din, din adamları, İbadethaneler, dini kurs ve öğrenci evleri, denizlerde kazalar, fırtına ve yurt dışında yaşayanların vatandaşlık konuları ve benzeri gündeme gelebilir. Ve bu tutulma değişken burçları daha çok etkileyecek; İkizler, Başak, Yay ve Balık.

MUHALEFETTE İSTİFA ÇANLARI

2 Ekim 2024 Terazi Burcu’nda 10 derecesinde bir Güneş Tutulması yaşanacak. Salgın hastalıklar, kıtlık, şiddetli hava muhalefeti ve benzeri durumlar yaşanabilir. Bu tutulma Türkiye’nin 4. evine denk geliyor. Muhalefetin zorlanması muhalefette skandallar, istifalar, gayrimenkul fiyatlarında artış ve benzeri konular gündeme gelebilir.” •Buse Aşcı