200 Numara Sandalete Yoğun İlgi!

200 Numara Sandalete Yoğun İlgi!
Konya’da açılan Ayakkabı ve Çanta Moda Fuarı’nda, Türkiye’nin en büyük sandaleti yoğun ilgi görüyor. İşletme Sahibi Yasin Kulcu, ziyaretçilerin 200 numara sandaleti gördüklerinde önce şaşırdığını daha sonra bol bol fotoğraf çektirdiklerini söyledi.

Konya’da açılan Ayakkabı ve Çanta Moda Fuarı’nda, Türkiye’nin en büyük sandaleti yoğun ilgi görüyor. Edu Sandalet İşletme Sahibi Yasin Kulcu, fuara gelen ziyaretçilerin dev sandaleti gördüklerinde önce şaşırdığını daha sonra bol bol fotoğraf çektirdiklerini söyledi.
Nobel Expo Fuarcılık, Konya Ayakkabıcılar Odası ve Konya Ayakkabı Sanayicileri Derneği tarafından düzenlenen Master Shoes Konya Ayakkabı ve Çanta Moda Fuarı dün kapılarını açtı. Yüzlerce firmanın katılımıyla Konya TÜYAP Uluslararası Fuar Merkezi’nde bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Master Shoes Konya Ayakkabı ve Çanta Moda Fuarı’nın resmi açılışı kurdele kesimiyle yapıldı.
Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar’ın da katıldığı fuar açılış töreninin ardından protokol üyeleri fuar alanında stant açan firmaları ziyaret etti.

whatsapp-image-2024-10-17-at-13-14-03-001.jpeg

Bakan Yardımcısı Ağar ve beraberindekiler, stant açan ve fuarda için yaptığı 200 numara sandaleti sergileyen Edu Sandalet İşletme Sahibi Yasin Kulcu’dan bilgi aldı. Kulcu, Konya’da daha önceden rekor kırılarak 455 numara bir ayakkabı yapıldığını anımsatarak bundan esinlendiklerini ve rekor bir deneme yapmak istediklerini söyledi. Sandalet yapımının 4 ustayla yaklaşık 1 ay sürdüğünü anlatan Kulcu, “El işçiliğiyle tamamen deriden imal ettiğimiz 200 numara sandaletimiz, 140 santimetre uzunluğunda, 55 santimetre genişliğinde ve 58 santimetre yüksekliğinde” diye konuştu.
Kulcu, fuara gelen ziyaretçilerin, 200 numara sandaleti gördüklerinde şaşkınlıklarını gizleyemediklerin ifade ederek, sandalet önünde hatıra fotoğraf çektirenler arasında en çok merak edilen sorunun, “Bunu kim gidecek acaba?’ olduğunu dile getirdi.

whatsapp-image-2024-10-17-at-13-13-53.jpeg


Stantları gezen Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar, AK Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Konya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Uzbaş, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyük eğen, Konya Ayakkabı Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Özarpa, Konya Ayakkabıcılar Odası Başkanı Muhammet Acar, Nobel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çelik, firma sahiplerine ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu, ziyaretçilerle fotoğraf çektirdi.
Master Shoes Konya Ayakkabı ve Çanta Fuarı, 19 Ekim Cumartesi gününe kadar açık kalacak.

Kaynak:Haber Merkezi