Yine olmadı! 2 diziden final haberi! MasterChef biterken beraberinde onları da götürdü

Yine olmadı! 2 diziden final haberi! MasterChef biterken beraberinde onları da götürdü
Merakla beklenen pazar reytingleri ortaya çıktı. 7 Ocak pazar günü reytinglerinde iki diziden kötü haberler var. MasterChef final yapsa da Yargı'nın yayınlanmadığı hafta iki diziden gelen haberler kötü oldu

gecce.com.tr sitesinin haberine göre; 7 Ocak pazar reytinglerine MasterChef damga vurdu. MasterChef aldığı reytingle tüm katagorilerde 1. olarak yılı bitirdi. Total'de 7,47 AB'de 9,60 ve ABC1'de 9,55 reyting alarak rekorla final yaptı. Şampiyonun belli olduğu bölüm Survivor'a yerini bırakacak. Bu sebeple bugün reyting alamayan dizilerin işi zor!

Teşkilat sallanıyor ama eve ekmek götürdü!

TRT 1 ekranların reyting rekorları kıran dizisi Teşkilat'ın eski tadı yok. Totalde 5,16 reytingle 3., AB'de 5,12 reytingle 2. ve ABC1'de 5,10 reytingle 3. olan dizi Yargı ile artık reyting savaşında yok. Ancak Teşkilat bitmez yoluna devam eder. TRT1 çünkü bu diziye özel bir önem gösteriyor. TRT1 ekranlarında yayımlanan bu dizi MİT tarafından da destekleniyor

Kirli Sepeti yüz güldürdü!

FOX TV her dizisi gibi Kirli Sepeti de eve ekmek götürdü. total'de 5,82 reytingle 2. olan dizi, AB 3,37 ve ABC1'de 5,22 reytingle 3. ve 2. oldu. Kirli Sepeti reytingleri pazar için FOX TV yüzünü güldürdü.

Kirli Sepeti yayın hayatına başladığı andan itibaren reytingleri alt üst etmeyi sürdürüyor.

Yine olmadı! Yıldızlar Bana Uzak finala yakın!

Bir pazar dizisi daha deneyen ATV, Yıldırlar Bana Uzak dizisinden de bekleneni bulamadı. Yıldızlar Bana Uzak 2. bölümüyle totalde 2,70 reytingle 9. olsa da AB ve ABC'de 1,23 ve 1,90 reytingle sınıfta kaldı. Diğer pazar dizisi gibi Yıldızlar Bana Uzak yakında final yapacak.

Ne Gemiler Yaktım 5. bölüm yine çakıldı!

Ne Gemiler Yaktım dizisinden de kötü haber geldi. Pazar gününe çekilen ve bir şans daha verilen dizisi totalde 2,05, AB'de 2,14 ve ABC1'de 2,36 reytingle yine çakıldı. Ne Gemiler Yaktım dizisi için artık final kaçınılmaz oldu.

MasterChef sezon finali yaparken Acun Ilıcalı'nın nasıl bir hamle yapacağı şimdiden büyük merak konusu olmuş durumda. MasterChef programı tv8'in en çok izlenen programları arasında yer alıyor.

Kaynak: