TRT1 Gönül Dağı'ndan ayrıldı: Apar topar yeni dizi anlaşması yaptı...

TRT1 Gönül Dağı'ndan ayrıldı: Apar topar yeni dizi anlaşması yaptı...
Gönül Dağı'ndan Ağlayan Gelin'e çok konuşulacak transfer! Yeni rolü herkesi çok şaşırttı

Haber7.com sitesindeki habere göre; Gönül Dağı'nda üstlendiği 'Yeşim Somer' karakteriyle yıldızı parlayan Sude Zülal Güler, TRT1'de yayın hayatına merhaba diyecek Ağlayan Gelin ile anlaşma sağladı.

Sude Zülal Güler, TRT1'in rekortmen dizisi Gönül Dağı'nda Fazıl'ın öz kardeşi karakteriyle dikkatleri üzerine çekmiş ve yeni projesi Ağlayan Gelin ile ekranlara geri dönüyor. Güler, Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığını üstlendiği ve Yıldız Aşanboğa'nın yönettiği Ağlayan Gelin'de Yeşil karakterine hayat verecek.

Güler'in rol aldığı 'Yeşim Somer' karakteri, izleyicilerin ilgisini çekmeyi başarmış ve Ağlayan Gelin'de de merakla beklenen bir performans sergilemesi bekleniyor. Oyuncunun daha önce Muhteşem Yüzyıl Kösem, İsimsizler, Şeref Sözü, Kazara Aşk, Gülümse Kaderine, Tozluyaka gibi projelerde de başarılı performanslar sergilediği biliniyor.

Ağlayan Gelin, Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Eryılmaz'ın senaryosuyla dikkat çekiyor ve Sude Zülal Güler'in yeni adresi olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Güler'in Yeşil karakteriyle ekranlara bomba gibi dönmesi beklenirken, izleyicilerin de heyecanla beklediği bir yapım olacağı şimdiden konuşuluyor.

Kaynak: