TRT1 dizisine bir oyuncu daha geldi! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'la ses getirmişti

TRT1 dizisine bir oyuncu daha geldi! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'la ses getirmişti
TRT1 dizisine bir oyuncu daha katılacak. ATV ekranında yayınlandığı dönemde damga vuran Oktay Kaynarca'nın başrollerindeki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de oynayan bu isim şimdi TRT1 ekranında yer alacak

Ramo, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Yalan Dünya, Terzi gibi yapımlarda boy gösteren Olgun Şimşek, TRT1’in yeni dizisi Karaağaç’a imzayı attı.

Olgun Şimşek son dönemde yine ekranların aranan yüzü olmayı başardı. Yalan Dünya dizisiyle ününü yaymayı başaran Olgun Şimşek sonrasında ise Oktay Kaynarca ile aynı dizide yer almıştı.

TERZİ DİZİSİYLE DÜNYA GENELİNE ÜNÜ TAŞINDI

Son olarak Terzi’yle kameralar karşısına geçen Olgun Şimşek, sürpriz bir projeyle anlaşma sağladı.

Terzi dizisinin başrolünde Çağatay Ulusoy yer alıyor. Olgun Şimşek bu dizide Çağatay Ulusoy'un babası Mustafa karakterine can veriyor. Oynadığı karakterle büyük ses getiren Çağatay Ulusoy'un yeni kanalı ve yeni dizisi belli oldu.

TRT1 DİZİSİNE BOMBA TRANSFER

HABER7'nin haberine göre; Şimşek, yönetmenliğini Ufuk Hakan Eren’in üstlendiği Karaağaç dizisiyle ekranlara dönüyor.

TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Karaağaç’ın oyuncu kadrosuna transfer edilen ve yakında sete çıkmaya hazırlanan Şimşek, ‘Celal Ağa’ karakterini oynayacak.

Tüm bu gelişmelerin yanı sıra Motto Yapım imzalı Karaağaç’ın hikâyesi 1970’lerde geçiyor ve çekimleri Kapadokya’da gerçekleştiriliyor. Güçlü bir toprak hikâyesini konu olarak işleyen dizinin cast çalışmaları halen sürüyor. Öte yandan çekimlerinin aralık sonu, ocak başı gibi başlaması planlanıyor.