Star TV dizisi Yalı Çapkını hayranları çok üzülecek! Kanal ekrana getirmeyecek

Star TV dizisi Yalı Çapkını hayranları çok üzülecek! Kanal ekrana getirmeyecek
Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir hayranlarını üzen haber. Yalı Çapkını yayımlanmayacak

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'i buluşturan Yalı Çapkını'nın yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Peki ama neden? İşte sebebi... Gecce.com.tr sitesindeki habere göre; Diziler yılbaşı tatili nedeniyle ara verdi. Bazı diziler 1 hafta bazı diziler ise iki hafta ekrana gelmeyecek.

YALI ÇAPKINI DİZİSİNE KISA ARA

Cuma akşamları Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisi bu hafta ekranlarda olmayacak. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerinde yer aldığı Yalı Çapkını'na bir haftalık yeni yıl arası verilecek.

5 Ocak Cuma günü ekrana gelmesi beklenen Yalı Çapkını'nın yeni bölümü yılbaşı nedeniyle bir hafta ertelendi. Yalı Çapkını yeni bölümüyle 12 Ocak Cuma akşamı Star TV'de olacak.

SEYİRCİLER AYAKLANDI

Gazeteci Sadık Şimşek'in aktardığı habere göre; Senaryodaki son değişiklik seyircileri ayaklandırdı. Ferit'in Seyran'a kurduğu korkunç tuzak seyircileri çileden çıkardı. Seyran ve Ferit'in bir ayrılıp bir barışması seyirciyi artık diziden soğutmaya başladı. Özellikle Pelin karakterinin tekrar ana karakter haline dönüştürülmesi seyircileri diziden uzaklaştırmaya başladı. Seyircilerin büyük bir bölümü geçtiğimiz sezonun tekrarını izler gibiyiz artık bu senaryo sıkmaya başladı yorumlarında bulunuyorlar.

Yalı Çapkını dizisinin Mayıs ayında sezon finali yapması bekleniyor.

Kaynak: