Pişirdiğiniz ciğerin daha lezzetli olmasını sağlayan tarif sırları: Lezzeti iki kat artıyor

Pişirdiğiniz ciğerin daha lezzetli olmasını sağlayan tarif sırları: Lezzeti iki kat artıyor
Tüm bu tarif sırlarını uygulayarak pişirdiğiniz ciğerin lezzetini iki katına çıkarabilirsiniz. Keyifli yemekler!

Ciğer yemeği yaparken lezzetin en üst seviyede olmasını istiyorsanız, bazı püf noktalarına dikkat etmeniz gerekmektedir. İşte pişirdiğiniz ciğerin daha lezzetli olmasını sağlayan tarif sırları:

PEKİ LEZZETLİ CİĞER SOTE NASIL HAZIRLANIR?

Ciğer Kavurma Malzemeler:

• 1 kilo karaciğer

• 3 adet kuru soğan

• 1 büyük domates

• 3 adet yeşil biber

• Sıvıyağ

• Tuz

• Karabiber

• Kırmızıbiber

maxresdefault-002.jpg

Ciğer Kavurma Yapılışı:

• Soğanla doğranır yağ ile kavrulur ardından biberler doğranıp kavrulur.

• Kuşbaşı doğradığınız ciğerlerde tavaya atılıp domateslerle kavrulur.

• Baharatları ekleyerek kısık ateşte 10 dakika pişiriniz.

• Afiyetle sıcak olarak yiyebilirsiniz.

Kaynak: haberturk.com

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi