Ocak ayı onların ayı olacak! Son 15 günde para ve aşkta muradına erecek 3 burç

Ocak ayı onların ayı olacak! Son 15 günde para ve aşkta muradına erecek 3 burç
Bu burçlar Şubat girmeden çok mutlu olacaklar

Ocak ayı, astrolojiye göre bazı burçlar için oldukça başarılı geçecek gibi görünüyor. Son 15 gününe geldiğimizde ise özellikle para ve aşk konularında muradına eren 3 burç öne çıkıyor. Astroloji uzmanlarına göre, bu dönemde Boğa, Yengeç ve Terazi burçları oldukça şanslı olacaklar.

BOĞA

Boğa burcu için, Ocak ayının son 15 günü maddi konularda beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yatırımlarınız size beklediğinizden daha fazla kazanç sağlayabilir ve maddi anlamda rahatlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise uzun süredir beklediğiniz bir gelişme yaşanabilir.

YENGEÇ

Yengeç burcu olanlar içinse, bu dönemde iş hayatında başarılı adımlar atabilir ve maddi anlamda istedikleri noktaya gelebilirler. Aşk hayatında ise duygusal anlamda tatmin edici gelişmeler yaşanabilir. İlişkilerinde daha derin bağlar kurabilirler.

Yengeç, yerküreden bakıldığında, Yengeç takımyıldızı; Başak, Aslan, İkizler, Küçük köpek, Sextant ve Su yılanı takım yıldızları arasında yer alır. Yengeç'in içinde bulunan yıldızlardan en çok bilineni "Asellus Australlis"tir, bu yıldız 2007 yılına yaklaşık 136 ışık yılı uzaklıktadır.

TERAZİ

Terazi burcu olanlar ise, Ocak ayının son 15 gününde maddi konularda olumlu gelişmelerle karşılaşabilirler. Beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilir ve finansal anlamda istedikleri noktaya gelebilirler. Aşk hayatlarında ise tutkulu ve romantik bir dönem geçirebilirler.

Terazi, Batı astrolojisinde zodyakın hayvansal olmayan sembollerinden biridir. 23 Eylül - 22 Ekim tarihleri arasında doğanların burcudur. Yönetici gezegeni Venüstür

Kaynak: