NOW TV'den Show TV'ye transfer oldu: Artık orada izleyebileceksiniz

NOW TV'den Show TV'ye transfer oldu: Artık orada izleyebileceksiniz
NOW TV'den Show TV'ye beklenmedik transfer.

Sevilen dizi Kirli Sepeti'nin başarılı oyuncusu Nergis, artık Gözde Seda Altuner Show TV'nin popüler dizisinde yer alacak. Bu transfer, dizi severler arasında heyecan yaratırken, Nergis'in yeni projede nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu oldu.


Nergis'in Kirli Sepeti'ndeki karakteriyle kazandığı popülerliği, Gözde Seda Altuner'in dizisinde nasıl bir ivme kazandıracağı ise izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Nergis'in yetenekleri ve diziye katacağı enerji, izleyicilere heyecan verici anlar yaşatacağa benziyor.

Yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Çok sayıda dizi için çekim hazırlıkları başladı. Bir yandan da yapım şirketleri yeni oyuncularla anlaşmak için masaya oturmuş durumda.

2-fhgm.jpg

NOW TV'DEN SHOW TV'YE GEÇTİ

NOW TV ekranlarında yayımlanan Kirli Sepeti'nden ayrılan Gözde Seda Altuner Show TV'nin sevilen dizisine transfer oldu. Birsen Altuntaş, başarılı oyuncunun rolünü ve detayları açıkladı.

SANDIK KOKUSU DİZİSİNE TRANSFER OLDU

Başrollerinde Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun gibi isimlerin yer aldığı Kirli Sepeti dizisine ilk olarak Gözde Seda Altuner, Serhat Kılıç ve Halil İbrahim Ceyhan veda etmişti. Altuner, yeni dizi ile el sıkıştı. Bundan böyle kendisini yeni sezonda Show TV'nin sevilen başka bir dizisinde izleyeceğiz. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, bu dizi 2. sezon hazırlıkları süren Sandık Kokusu dizisi oldu. Dizinin kadrosuna son olarak Serkay Tütüncü’nün ardından Ali Yağcı katılmıştı.

HASAN BAŞKAYA'NIN KIZ KARDEŞİNE CAN VERECEK

Yeni sezona Şanlıurfa sahneleriyle başlayacak olan dizide Uğur Yücel’in canlandırdığı Hasan’ın kız kardeşi Gülnaz Başkaya’yı oynayacak. Dizide,Uğur Yücel çok güçlü bir mafya babasına can veriyor.

Kaynak:Haber Merkezi