Honda Araba Almak isteyenlere müjdeyi duyurdu! Mart'a Özel Kampanya

Honda Araba Almak isteyenlere müjdeyi duyurdu! Mart'a Özel Kampanya
Honda, araba almak isteyenler için müjdeli bir kampanya başlattı. Mart ayına özel olarak sunulan bu kampanya ile birlikte, Honda'nın kaliteli ve güvenilir araçlarına daha kolay bir şekilde sahip olabileceksiniz.

Mart ayına özel kampanya kapsamında, birbirinden avantajlı finansman seçenekleri ve ödeme kolaylıkları sunulmaktadır. Ayrıca, belirli modellerde ekstra indirimler ve hediyeler de sizleri bekliyor olacak. Bu fırsatları kaçırmamak için en yakın Honda yetkili satıcısına başvurarak detaylı bilgi alabilirsiniz.


Mart ayına özel kampanya kapsamında, geniş model seçenekleri arasından istenilen özelliklere sahip aracı seçmek mümkün olacak. Ayrıca, cazip ödeme seçenekleri ve uygun faiz fırsatları ile birlikte, Honda araç sahibi olmak isteyenler için büyük bir avantaj sunuluyor.

Aksam.com.tr'deki habere göre; Honda otomotiv firması, Türkiye'deki otomobil pazarında yoğun ilgi gören otomotiv firmaları arasında gösterilebiliyor. Ayrıca yayımlanan güncel otomobil fiyat listeleri incelendiğinde, Honda City modelinin bazı Fiat Egea Lounge donanım versiyonlarından bile ucuz olduğu gözlemlendi. Öte yandan Civic modelinde 61 bin TL ve 100 bin TL indirim olduğu görüldü.

Honda City 2024 model yılı 1.5L VTEC Benzin versiyon otomobilin güncel fiyatı, 1.190.000 TL olarak açıklandı. Öte yandan 2024 model yılı Fiat Egea Sedan Lounge 1.3 M.Jet 95 HP versiyon otomobilin kampanyalı fiyatı, 1.193.900 TL olarak yayımlandı. Bu noktada Fiat Egea'dan bile ucuz City otomobil fırsatı sunulması, Honda gemileri yaktı bile dedirtebiliyor.

Honda Civic modelinin bazı Fiat Egea versiyonlarından ucuz olması, her iki otomobil modelinin de fiyat listesini merak ettirebiliyor. Öte yandan Civic modelinde indirim olması da bazı vatandaşların ilgisini çekebiliyor. Nitekim Fiat Egea, Honda Civic ve City modellerinin 7 Mart 2024 tarihli fiyat listesi aşağıda yer alıyor.

Kaynak: