Garanti BBVA promosyonda kampanya başlattı! Başvuru yapana ödeme var

Garanti BBVA promosyonda kampanya başlattı! Başvuru yapana ödeme var
Garanti BBVA emekli promosyonunda yeni kampanya başlattı. Garanti BBVA tarafından emeklilere ödenecek promosyon belli oldu

2024 yılının gelmesiyle birlikte Garanti BBVA emeklilere ödeyeceği promosyon ücretini belirledi. 31 Ocak 2024 tarihine kadar başvuru yapanlara Garanti BBVA ödeme yapacak. Emekli maaşlarına yapılacak zammın ardından birçok bankanın promosyon ücretlerine zam yapması bekleniyor.

Bankalar arasında en iyi promosyonu verenlerden biri de Garanti BBVA... Peki Garanti BBVA ne kadar ödeme yapacak?

Üstelik şimdi Mobil’den müşterimiz olup maaşını taşıyanlara ek 1.500 TL bonus ile toplamda 10.000 TL’ye varan fırsat!

  • Emekli Promosyon Kampanyası geçerlilik tarihi 1 - 31 Ocak 2024’tür. Bankamız Kampanya Koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

    • Siz de emekli maaşınızı Garanti BBVA’dan alarak, 7.500 TL'ye varan nakit promosyona ek, kredi kartı ile 500 TL harcamanıza 1.000 TL bonus fırsatını kaçırmayın!
  • Garanti BBVA’da emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olan emeklilerimize 4.500 TL, 3.500 – 7.500 TL arasında olan emeklilerimize 5.250 TL, 7.500 – 10.000 TL arasında olan emeklilerimize 6.750 TL ve 10.000 TL ve üstünde olan emeklilerimize 7.500 TL tutarında nakit promosyon avantajı sunulmaktadır. Emekli promosyon avantajından 1 – 31 Ocak 2024 tarihleri arasında gelir veya aylıklarını 3 yıl süre ile Garanti BBVA’dan almayı taahhüt eden emekli müşterilerimiz yararlanabilir.
  • Emeklilik promosyonu ödemesinin müşteri hesabına aktarılması ile taahhüt süresi başlar.
  • Emeklilere promosyon ödemeleri SGK tarafından belirlenen koşullar çerçevesinde gerçekleştirilir.
  • Birden fazla emekli maaşı ödemesi alan müşterilerimiz emekli promosyon talebinde bulunduğunda emekli maaşlarının toplamı dikkate alınır ve tek bir promosyon ödemesi yapılır.
  • Emekli promosyon ödemeniz Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesi’ni imzalamanızın ardından Garanti BBVA’ya ilk maaşınızın yatmasına istinaden ilk 3 iş günü içinde yapılır. Promosyon ödemesine konu olan maaş için taahhüt süresi içinde banka değişikliği yapılamaz.
  • Taahhüt süresi boyunca vefat dışında SGK tarafından emekli banka promosyonuna konu gelir veya aylık ödemenin kesilmesi, gelir veya aylığın farklı bir kuruma taşınması, herhangi bir nedenle taahhüt süresi dolmadan taahhüdü sonlandırdığınızda emeklilik promosyonu ilişkisi de sonlandırılır. Bu durumda kalan taahhüt süresi göz önünde bulundurularak ödenen emekli promosyon tutarı bankamızın yazılı bildirimine gerek kalmaksızın kıstelyevm* yöntemi ile iade edilir. *Yapılan promosyon ödemesinin kalan süreyle orantılı kısım.

Kaynak: