Emekli promosyonunda yeni sınır: 15 bin TL'yi geçen ödeme yapan banka

Emekli promosyonunda yeni sınır: 15 bin TL'yi geçen ödeme yapan banka
Emeklilere yeni promosyon ödemesi: Şubat ayına özel yeni bir kampanya başlatıldı: Emekli promosyonunda yeni sınır: 15 bin TL'yi geçen ödeme yapan banka

Emekli promosyonları konusunda yeni bir gelişme yaşandı. Artık emeklilere yapılan promosyon ödemelerinde yeni bir sınır belirlendi. Buna göre, 15 bin TL'yi geçen ödeme yapan bankaların promosyon ödemeleri dikkat çekiyor.


ING Bank'ın Şubat ayı promosyonu belli oldu

ING Bank, emekli promosyonları kapsamında Şubat ayı için belirlediği ödeme tutarları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Emeklilere sunulan bu avantajlar, bankanın müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımını bir kez daha ortaya koyuyor.

Ekonomidunya.com'un haberine göre; Banka, emekli maaşını taşıyan müşterilerine maaş tutarına göre 10 bin liraya, otomatik ödeme talimatı vermeleri durumunda da toplamda 5 bin liraya kadar nakit promosyon verecek

ING Türkiye, emekli maaşını taşıyan ve otomatik ödeme talimatı veren müşterilerine toplamda 15 bin liraya varan promosyon sağlayacak.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, ING Türkiye, emeklilere yönelik nakit promosyon tutarını yükseltti. Buna göre emekli maaşını ING Türkiye’ye taşıyan emekliler, maaş tutarına göre 10 bin TL’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon hakkı kazanıyor. Emekli maaşını ING’den almaya başlayanlar, 1 aylık toplam gelir tutarları 3 bin 500 liraya kadar ise 6 bin TL, 3 bin 500-7 bin 500 lira arası ise 7 bin lira, 7 bin 500-10 bin lira arası ise 9 bin lira, 10 bin lira ve üzeri ise 10 bin lira ek koşulsuz nakit promosyon almaya hak kazanacak.

Kaynak: