Ekmek fiyatlarına görülmemiş ayar! O ilde ekmek 1 TL'den satışa çıkacak

Ekmek fiyatlarına görülmemiş ayar! O ilde ekmek 1 TL'den satışa çıkacak
Mersin'de Ramazan'da ekmek fiyatlarının 1 TL olacağı duyuruldu. Mersin'de yaşayanlara büyük hizmet

Son dönemde çok sayıda kentte ekmek fiyatlarına peş peşe zamlar geldi. Gelen zamlar vatandaşın belini bükerken Mersin'in Tarsus ilçesinde dikkat çeken bir karar alındı.

EKMEK FİYATLARI 1 TL OLACAK

Cumhuriyet'in haberine göre; Mersin Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Kırklarsırtı Mahallesi’nde bulunan Özlem Sitesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Şu anda en ucuz ekmeğin 4,5 lira fiyatı ile sattıklarını belirten Bozdoğan, Ramazan ayında ekmeğin 1 lira olacağını vurgulaması gündeme damga vurdu.

Yerel seçimlerde CHP tarafından yeniden aday gösterilmeyince partisinden istifa eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, seçimlerde bağımsız bir şekilde aday olacağını duyurmuştu.

Şu anda Türkiye’nin en ucuz ekmeğinin Tarsus’ta olduğuna dikkat çeken Bozdoğan, Ramazan ayında ekmek fiyatının 1 lira olacağını söyledi. Bozdoğan, “Ekmek fiyatımız 220 gram 4 buçuk lira. Türkiye'nin en ucuzu ekmeği. Allah izin verirse yine Ramazan ayında 1 TL olacak” dedi.

RAMAZAN PİDESİ NE KADAR OLACAK?

Öte yandan diğer kentlerde Ramazan pidesinin en az 20 TL olabileceği konuşuluyor. Bu durum Ramazan pidesinin de lüks olmasına yol açabilir.

Kaynak: