Canan Karatay'da önermişti! Aç karnına 1 kaşık kahvaltı öncesi tüketin:

Canan Karatay'da önermişti! Aç karnına 1 kaşık kahvaltı öncesi tüketin:
Aç karnına zeytinyağı tüketmenin şaşırtıcı faydaları

Zeytinyağı, Akdeniz mutfağının vazgeçilmez bir parçasıdır ve sağlık açısından pek çok faydası bulunmaktadır. Özellikle aç karnına tüketildiğinde vücuda olan etkileri oldukça şaşırtıcı olabilir. İşte aç karnına zeytinyağı tüketmenin faydaları hakkında bilmeniz gerekenler:

Aç karnına zeytinyağı tüketmek, sindirim sisteminin düzenli çalışmasına yardımcı olabilir. Zeytinyağı, mide asidini nötralize edebilir ve bağırsaklardaki sindirim sürecini iyileştirebilir. Bu da kabızlık gibi sindirim sorunlarını önlemeye yardımcı olabilir.

Zeytinyağı, safra üretimini artırarak karaciğerin temizlenmesine yardımcı olabilir. Aç karnına tüketildiğinde ise vücuttaki toksinlerin atılmasına yardımcı olabilir. Bu sayede vücut daha temiz ve sağlıklı hale gelir.

Zeytinyağı, içerdiği sağlıklı yağlar sayesinde kötü kolesterolü düşürmeye yardımcı olabilir. Aç karnına tüketildiğinde ise bu etki daha da artabilir. Düzenli olarak tüketildiğinde kalp sağlığını olumlu yönde etkileyebilir.

ZEYTİNYAĞININ FAYDALARINI CANAN KARATAY'DA AÇIKLAMIŞTI

Prof. Dr. Canan Karatay, “Diğer yağlara göre çok daha faydalı olan bu zeytinyağının her sabah bir kaşık aç karnına içilmesi mucize sonuçlar verir doğurur” dedi.

Prof. Dr. Canan Karatay bir kez daha zeytinyağının faydalarından söz etti ve bir yöntem söyledi.

Prof. Karatay'da zayıflamak isteyen kişilerin zeytinyağı ve zeytinyağı içeren yemekler tüketmesi gerektiğini söylüyor.

Karatay "Zeytin ve zeytinyağının kıymetini bilin. Doğru yoldasınız. Zeytinyağlı yemeye devam edin, ama ekmekten, börekten vazgeçin. Zeytinyağı ve zeytinyağlı sebze yemekleri yerseniz, zayıflarsınız. Zeytinyağı yiyin, zayıflayın” diyor.

Zeytinyağıyla ilgili şunları sıralandı:

Kaynak: