Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncusu başka diziye geçti! Büyük transfer

Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncusu başka diziye geçti! Büyük transfer
Çırak dizisine ATV'deki Ben Bu Cihana Sığmazam'ın yıldızı geliyor! Yeni dizi tüm bildiklerinizi unutturacakBaşarılı oyuncu TRT projesinde boy gösterecek

TRT peş peşe yeni projelere imza atıyor. Son olarak Ben Bu Cihana Sığmazam’da ‘Emiraslan Gardaşov’ karakteriyle kameralar karşısına geçen Ozan Akbaba, TRT dijital platformu Tabii’nin yeni dizisi Çırak’la anlaşma sağladı. Ozan Akbaba kısa bir süre önce Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine katılmasına rağmen büyük ilgi çekmişti.

OKTAY KAYNARCA'DA TEBRİK ETTİ


Cezayir’in en yakın dostu ve Azeri iş insanı rolüyle Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine farklı bir soluk getiren Ozan Akbaba sürpriz bir projeye imza attı. Akbaba, TRT’nin dijital platformu Tabii’de ekran macerasına atılmaya hazırlanan Çırak’la el sıkıştı. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin başrolü Oktay Kaynarca'nın da Ozan Akbaba'yı tebrik ettiği öne sürülüyor.

YENİ DİZİDE BAŞARILI PERFORMANSINI KONUŞTURACAK

Haber7.com sitesinin aktardığı habere göre; Serdar Öğretici’nin yapımcısı olduğu Çırak dizisinde oyunculuk performansı sergileyecek olan Ozan Akbaba, aynı zamanda senaryosunu da kaleme alacak. So Medya imzalı aksiyon projesi Çırak’la anlaşmaya varan Ozan Akbaba “Çırak” isimli John Wick tarzında bir karakterle gümbür gümbür geliyor.

Toplamda on bölüm sürmesi planlanan Çırak dizisinin oyuncu görüşmelerinin başladığının bilgisine ulaşıldı. Bilindiği üzere Ozan Akbaba Çırak’ın yanı sıra geçmiş dönemde Kırık Kanatlar, Kavak Yelleri, Cennetin Sırları, Kuzey Güney, Güldür Güldür, Arka Sokaklar, Poyraz Karayel, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kasaba Doktoru ve Ben Bu Cihana Sığmazam gibi yapımlarda da boy göstermişti.

Öte yandan ATV ekranlarında yayımlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin bu yılda devam edeceği öğrenildi.

Kaynak: