Beklenmedik transfer: Yalı Çapkını oyuncusu apar topar FOX TV dizisine geçti

Beklenmedik transfer: Yalı Çapkını oyuncusu apar topar FOX TV dizisine geçti
Star TV'de izleyicileri şaşırtan bir gelişme yaşandı. Uzun süredir Yalı Çapkını dizisinde başarılı performansıyla dikkat çeken bir oyuncu, beklenmedik bir şekilde apar topar FOX TV'nin yeni dizisine transfer oldu.

Bu ani transfer kararı, izleyiciler arasında büyük bir sürpriz yarattı. Henüz net bir açıklama yapılmamış olsa da, oyuncunun Star TV'deki projeden ayrılma sebepleri ve FOX TV'ye transfer olma süreci merak konusu oldu.

MedYapım’ın Ece Erdek Koçoğlu imzalı dizisi 'Kirli Sepeti'nin kadrosuna bir oyuncu daha dahil oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Furkan Palalı ve Erkan Sever'in ardından son olarak 'Yalı Çapkını' dizisinde seyirci karşısına çıkan Sevcan Yaşar 'Kirli Sepeti'yle anlaştı.

Yaşar, dizide Furkan Palalı'nın canlandırdığı 'Levent' karakterinin eski sevgilisi olan 'Ece' karakterine hayat verecek.

YALI ÇAPKINI DİZİSİ

Yalı Çapkını, OGM Pictures imzalı, ilk bölümü 23 Eylül 2022 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Burcu Alptekin ve Alptekin Bozkurt'un üstlendiği, senaryosunu Mehmet Barış Günger, Leyla Uslu Oter, Ekin Akçay ve Çağrı Çam'ın kaleme aldığı dram ve romantik türdeki Türk televizyon dizisidir.

KİRLİ SEPETİ DİZİSİ

Kirli Sepeti, Medyapım imzalı, ilk bölümü 24 Eylül 2023 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu'nun üstlendiği, senaryosunu Merve Girgin Aytekin ve Nermin Yıldırım'ın kaleme aldığı dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisidir

Kaynak: