Trabzonspor'da Nenad Bjelica yollar ayrılıyor! İlk aday Abdullah Avcı

Trabzonspor'da Nenad Bjelica yollar ayrılıyor! İlk aday Abdullah Avcı
Süper Lig'in 8. haftasında Adana Demirspor'a deplasmanda 1-0 yenilen Trabzonspor'da yönetim kurulu toplantısından ayrılık kararı çıktı. Nenad Bjelica'nın yerine gelecek isim de belli oluyor. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'in 8. hafta mücadelesinde Adana Demirspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan Trabzonspor'da yönetim, teknik direktör Nenad Bjelica ile ilgili kararını verdi.

YÖNETİM KURULU TOPLANDI

Sabahın haberine göre; Trabzonspor’un Adana Demirspor deplasmanında aldığı mağlubiyet ve sergilediği kötü oyun sonrası yönetim kurulu bir durum değerlendirme toplantısı yaptı.

BJELİCA İLE YOLLAR AYRILIYOR!

Bu toplantıda bir hoca değişiminin uygun olacağı kararı çıktı ve son noktayı koyması için Başkan Ertuğrul Doğan’a yönetim kurulu tam yetki verdi.

Ayrılığın kısa süre içinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Bordo-mavililer, geçen sezonun 30. haftası öncesinde göreve gelen Nenad Bjelica yönetiminde 16 lig karşılaşmasına çıktı.

Karadeniz ekibi, bu karşılaşmalarda 8 galibiyet, 8 mağlubiyet elde ederken beraberlik hiç yaşamadı. Hırvat teknik adam, 1,5 puan ortalamasını yakaladı.

İLK ADAY ABDULLAH AVCI

Yönetim kurulundan tam yetki alan başkan Ertuğrul Doğan’ın kararını kısa süre içerisinde vereceği, olası yeni teknik direktörler arasındaki en büyük adayın Abdullah Avcı olduğu ifade edildi.

FIRTINA İLE ÜÇ KUPA KAZANDI

Trabzonspor'u uzun bir aradan sonra Süper Lig'de şampiyon yapan Abdullah Avcı, Karadeniz temsilcisi ile çıktığı 116 maçta 65 galibiyet, 29 beraberlik ve 22 mağlubiyetle 225 puan topladı ve maç başına da 1.93 puan ortalaması yakaladı.

Başarılı teknik adam bordo-mavili takım ile 1 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası şampiyonluğu sevinci yaşadı.