Trabzon'da saha karıştı! Futbolcular ile taraftarlar birbirine girdi

Trabzon'da saha karıştı! Futbolcular ile taraftarlar birbirine girdi
Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor, sahasında Fenerbahçe'ye 3-2 mağlup oldu. Maç sonunda Sarı-lacivertli oyuncular sevinç gösterileri yaparken taraftarlar sahaya girdi ve saha karıştı

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşılaştı. Maçı konuk takım, 3-2 kazandı.

Sarı lacivertliler, 13 ve 45. dakikalarda Fred ve 87. dakikada Michy Batshuayi'nin golleriyle karşılaşmayı 3-2 kazandı.

Trabzonspor'un golleri 63. dakikada Enis Bardhi ve 78. dakikada Trezeguet'den (Penaltı) geldi.

Fenerbahçe aldığı bu kritik galibiyetle puanını 79'a çıkarıp şampiyonluk şansını devam ettirdi. Saha karıştı
Maç sonunda sarı-lacivertli oyuncular, sevinç gösterileri yaparken taraftarlar sahaya girdi ve saha karıştı. Fenerbahçeli oyuncular ile taraftarlar arasında kavga yaşandı. Soruşturma başlatıldı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada,"Bu akşam oynanan Trabzonspor Fenerbahçe futbol karşılaşması sonrası sahaya giren seyircilerle ilgili kimlik belirleme çalışmaları ve maç sonu yaşanan
olaylarla ilgili soruşturma derhal başlatılmıştır. Spor, her şeyden önce centilmenliktir. Futbol sahalarında şiddet olaylarının yaşanması asla kabul edilemez. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir"

TFF internet sitesinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maç sırasında ve maçtan sonra meydana gelen olaylarla ilgili; temsilcilerimiz ve devlet yetkililerimiz ile iletişim halindeyiz. Dostluk, barış ve kardeşlik oyunu olan futbolda yaşananlar asla kabul edilemez. Bu olayların tekrarlanmaması için soruşturmalar tamamlandıktan sonra olayların sorumluları ile ilgili gerekli cezai müeyyide uygulanacağından kimsenin şüphesi olmasın."

Kaynak: