Selçuklu Belediyespor'un U17 takımı Türkiye ikincisi oldu

Selçuklu Belediyespor'un U17 takımı Türkiye ikincisi oldu
 Muhabir
75 ilden 132 takımın katıldığı ve 4'lü finalleri Kastamonu’da oynanan Türkiye Futbol Federasyonu U17 Türkiye Şampiyonası sona erdi. Konya'yı temsil eden Selçuklu Belediyespor Türkiye ikincisi oldu.

75 ilden 132 takımın katıldığı ve 4'lü finalleri Kastamonu’da oynanan Türkiye Futbol Federasyonu U17 Türkiye Şampiyonası sona erdi.

Final maçında Eroğluspor, Selçuklu Belediyespor'u 1-0 mağlup etti ve şampiyon oldu.

Şampiyona sonunda TFF U17 Türkiye birincisi (İstanbul) Eroğluspor, ikinci temsilcimiz Selçuklu Belediyespor, üçüncü (Bursa) Kestel Belediyespor ve dördüncü de Anadolu Bingölspor kulüpleri oldu.

Kastamonu Gazi Stadyumu'nda oynanan final ve 3. lük maçı sonunda takımlara kupa ve madalyaları; TFF Amatör İşler Koordinatörü, TASKK Genel Başkan Vekili, Federasyon Başkanı Remzi Ay, Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Sekreteri Abdullah Albunar, TASKK Genel Başkan Yardımcısı, Bursa ASKF Başkanı Osman Kılıç, Kastamonu ASKF Başkanı Adem Keloğlu ile yönetim kurulu üyeleri ve diğer yetkililer tarafından takdim edildi