Mücahit Alıcı Yıldızlarda Balkan Şampiyonu

Mücahit Alıcı Yıldızlarda Balkan Şampiyonu
Taşkent Sporlu Milli Judocu Mücahit Alıcı, Yunanistan’da yapılan Yıldızlar Judo Balkan Şampiyonasında tüm rakiplerini geride bırakarak, Yıldızlarda Balkan Şampiyonu oldu.

3-4 Eylül 2022 tarihlerinde Yunanistan-Kozanı kentinde yapılan Yıldızlar Judo Başkan Şampiyonasında Milli Takım formasıyla mücadele eden Taşkent sporlu Milli Judocu Mücahit Alıcı, 42 kiloda tüm rakiplerini geride bırakarak, Minikler Judo Balkan Şampiyonasında birinci olurken Balkan şampiyonu olarak ismini yazdırarak kürsüye çıktı.

Taşkent Spor Kulübü Başkanı Ahmet Şanlı; “ Milli Sporcumuz Mücahit Alıcı’nın Yunanistan da yapılan Yıldızlar Judo Balkan Şampiyonasında 42 kiloda tüm rakiplerini geride bırakarak Balkan Şampiyonu olması hem bizleri, hem de Türk milletini mutlu etmiştir. Özellikle Yunanistan’da bu başarının elde edilmesi ayrıca bir gurur kaynağımız oldu. Milli Sporcumuz Mücahit Alıcı ve sporcumuzu bugünlere getiren ve yetiştiren antrenörümüz Samet Sak’ ı bu başarılarından dolayı kutluyor. Başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum” dedi.