Montella'dan Letonya maçı için Konyalılara mesaj!

Montella'dan Letonya maçı için Konyalılara mesaj!
A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Hırvatistan zaferinin ardından açıklamalarda bulundu. Montella, Konya taraftarı için; 'Bizim için kesinlikle artı bir güç olacak' dedi.

Vincenzo Montella, 1 Ekim’de oynanan Konyaspor-Beşiktaş maçını izlemek için Konya’ya gelmiş ve karşılaşmayı tribünden takip etmişti.

Bir gece Konya’da kalan İtalyan teknik adam, ertesi gün Konyaspor'un Kayacık Tesisleri’ndeki antrenmanını izlemiş ve teknik direktör Aleksandar Stanojevic ile de bir süre görüşmüştü.

Ayrıca tesislerde de incelemelerde bulunmuştu.

İtalyan teknik adam, deplasmanda 1-0 kazanılan Hırvatistan maçı sonrası TRT Spor canlı yayınında Konyalı futbolseverlere de mesaj verdi. Letonya maçında iyi destek alacaklarına inandığını kaydeden Montella, “Çok mutluyum oraya gideceğimiz için. Çünkü ne kadar iyi destek verebileceklerini biliyorum. 10 gün öncesinde orada bulundum ve kendi milli takımlarıyla ne kadar gurur duyduklarını, ne kadar sevgi beslediklerini gördüm. O yüzden bizim için kesinlikle artı bir güç olacak” dedi.

Konsantre olmalıyız Başarılı teknik adam, mücadele öncesi rehavet uyarısı da yaparak dikkatli olmaları gerektiğini sözlerine ekleyerek,“Deneyimlerime göre, bir dahaki maçın en zor maç olduğunu düşünüyorum. Grubun sonuncusuyla oynuyorsunuz, tamamıyla farklı bir maça hazırlanmamız gerekiyor. Şimdiden bir dahaki maça konsantre olmamız gerekiyor. 3 günde zihinsel ve fiziksel enerjimizi toparlamamız ve iyi hazırlanmamız lazım” şeklinde konuştu.

Kaynak:Konya'nın Sesi