Merih Demiral'dan Portekiz ve Ronaldo açıklaması

Merih Demiral'dan Portekiz ve Ronaldo açıklaması
A Milli Futbol Takımı'nda savunma oyuncusu Merih Demiral, yarın oynanacak Portekiz maçı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

A Milli Futbol Takımı'nda savunma oyuncusu Merih Demiral, yarın oynanacak Portekiz maçı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

"Çok iyi başlangıç yaptık"

Ay-yıldızlı takımın Barsinghausen'de gerçekleştirdiği kampta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Merih Demiral, "Çok iyi başlangıç yaptık. Hepimiz çok mutluyuz. Ortam gayet iyi. Antrenmanlarımız, tempo çok iyi. Oynayan, oynamayan herkes çok iyi durumda. Şimdi önümüzde daha zorlu bir maç var, Portekiz maçı. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Gürcistan maçı gayet iyiydi. Bazı zamanlarda bazı zorluklar çektik ama üstesinden geldik. İkinci maçta daha iyi olacağımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"Elimizden gelenin en iyisini yapacağız"

Portekiz karşılaşmasının iki takım için de çok önemli olduğunun altını çizen milli oyuncu, "Portekiz çok iyi bir takım. Hem tecrübeli hem iyi genç oyuncuları var. Biz şu an gayet iyi durumdayız. O yüzden bizim için de avantaj. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Çünkü statta çok güzel atmosfer oluyor. Gurbetçi vatandaşlarımız bizi çok iyi destekliyor. Arkamızda onlar itici güç. Onların da desteğiyle galibiyet alacağımızı düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

"Ronaldo her zaman çok tehlikeli bir oyuncu"

Merih, "Ronaldo ile Türkiye-Portekiz maçıyla ilgili konuştunuz mu?" sorusuna, "Gruplar ilk belli olduğunda konuşmuştuk. Şu an konuşamadık. Maçtan önce konuşuruz. Ronaldo’nun seviyesi şu an gayet iyi. Çok profesyonel, herkese örnek olan bir futbolcu. Suudi Arabistan’da da karşılıklı oynadığımızda iyi durumdaydı. Hiçbir şey kaybetmiş değil. Ronaldo her zaman çok tehlikeli, çok büyük bir oyuncu. Tabii ki çok dikkat etmemiz gerekiyor defans olarak. Herkes elinden gelenin en iyisini yaparak belki de dünyanın en iyi oyuncusuna karşı en iyi savunmayı yapacaktır. 39 yaşında bu golleri atmak kolay değil." yanıtını verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı