Konya’daki Dev Final Öncesi İki Takımdaki Son Gelişmeler!

Konya’daki Dev Final Öncesi İki Takımdaki Son Gelişmeler!
Spor Toto 2.Lig Play-Off Final maçı bugün MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda oynanacak. Bucaspor 1928 ve Şanlıurfaspor 1.lig’e çıkmak için Konya’da kozlarını paylaşacak.

Bucaspor 1928 ile Şanlıurfaspor arasındaki tek maç usulüne göre oynanacak final maçı bugün MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda saatler 19.00'u gösterdiğinde start alacak. Dev karşılaşmayı kazanan takım gelecek sezon Spor Toto 1. Lig'de mücadele etmeye hak kazanacak.

Zorlu müsabakada 90 dakikada eşitlik bozulmazsa 15'er dakikalık iki devre halinde uzatma oynanacak. Bu iki uzatma devresinde de eşitliğin bozulmaması durumunda kazanan tarafı seri penaltı atışları belirleyecek. Öte yandan karşılaşmada Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulaması kullanılacağı da açıklandı.

Karşılaşmada Süper Lig hakemlerinde Zorbay Küçük düdük çalacak. Küçük’ün yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Erdem Bayık yapacak.

Bucaspor 1928’in kadrosu güçlü

Bucaspor 1928, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta normal sezonu ikinci sırada bitirerek play-off'lara 3. turdan başladı. Sarı-lacivertliler, İskenderunspor’u iki maçta da mağlup ederek adını finale yazdırdı. Saro-laciverlilerin kadrosunda Süper Lig tecrübesi yaşamış İlhan Depe, Erhan Çelenk ve Musa Çağıran gibi isimler ön planan çıkıyor. Hücum hattı da oldukça kuvvetli olan Bucaspor’un golcü oyuncusu Mehmhet Fuat Gölbaşı 12 ve Berke Bıyık 9 golle takıma önemli katkı sağladı. Bucaspor 1928’in teknik direktörlüğünü ise Sait Kara Fırtınalar yapıyor.

Şanlıurfaspor genç ve dinamik takım

Güneydoğu Anadolu temsilcisi Şanlıurfaspor ise normal sezonu grup ikincisi olarak bitirdi. 3.tur maçında 24 Erzincaspor’u iki maçta da mağlup edip adını finale yazdırmayı başardı. Levet Devrim yönetimindeki Şanlıurfaspor’un kadrosunda deneyimli kaleci Ramazan Köse, eski Konyasporlu Feyyaz Belen, tecrübeli orta saha Cumali Bişi bulunuyor. Şanlıurfaspor’da Mert Çapar 15, Bünyamin Balat 10 ve Kemal Rüzgar 25 golle takımlarını sırtlıyor. Spor Servisi

Kaynak:Konya'nın Sesi